ТВ анонси Food Network HD

Специални празнични предавания: КОЛЕДЕН КАЛЕНДАР

Добави коментар

Присъединете се към обратното броене до Коледа със специални угощения за всеки ден.

За мнозина Коледа е религиозен празник, за други – повод и възможност да се съберат със семейството и приятелите. Присъединете се към Food Network, за да отбележим коледните празници със специална селекция от най-добрите предавания, изпълнени с празнични рецепти и забавление.

Коледен календар

Присъединете се към обратното броене до Коледа със специални угощения за всеки ден. Най-добрите готвачи приготвят изкусително вкусни ястия в подготовката за големия ден и представят интересни рецепти, за да ви приведат в празнично настроение. Гледайте Food Network всеки ден от 8:40, 14:05 и 20:20.

Коледен календар

Gingerbread Challenge
2 декември, петък, 20:20

Гледайте непрекъсната поредица епизоди на „Food Network Challenge“, всички посветени на любимото в Америка празнично угощение – джинджифилови курабийки.

Предаванията включват: „Gingerbread Championships“, „Giant Gingerbread“, „Haunted Gingerbread House“ и „Giant Gingerbread“.

Gingerbread Challenge

Коледен календар включва още…

Unwrapped Specials: Wintertime Treats, Holidays Unwrapped and Holiday Treats
8 и 9 декември, четвъртък и петък, 20:20

Този сезон ще се присъединим към Марк Самърс за празничното издание на „Unwrapped“. Ще посетите „Суис колони“, докато те се подготвят за най-натоварения период от годината – ще видите как снежен глобус се превръща в сладкиш и как една компания построява къщи от джинджифилови сладки. Ще се отбием в ресторант, в който всеки ден специалитетът е пуйка и ще открием една птица, получила президентско опрощение. А след това ще научим тайните за шунката с мед, плънката, боровинковия сос, коледните сладки и сметаната. Освен това ще видите как госпожа Смит прави тиквен пай.

Paula’s Christmas
16 декември, петък, 20:20

Пола Дийн споделя със зрителите семейните празнични традиции в „Paula's Party“, след това се пригответе за маслено пиршество с „Paula's Butter Than Ever Christmas Party“! Пола разкрива коледната си рецепта за овчарски пай с носителката на две награди „Грами“ – Пати Лабел. Водещата представя и готвача Дани Бум с неговата пуйка с глазура от масло и ром и плънка от кестени и ябълки. Освен това кънтри певецът Марк Уилс се учи как да приготвя трипластова коледна торта със захарна глазура от маслен крем, с която нагощава Пола и нейните гости по време на празничния си концерт.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Gingerbread Challenge