Кино

Специална прожекция на филма Улични танци 2

Добави коментар

С подкрепата на The Voice, на 21 юни от 19:00 ч. в Cinema City София, Пловдив и Бургас, всички фенове на латино и хип хоп танците ще имат шанс да участват в специална прожекция на горещата 3D лента Улични танци 2 .
С подкрепата на The Voice, на 21 юни от 19:00 ч. в Cinema City София, Пловдив и Бургас, всички фенове на латино и хип хоп танците ще имат шанс да участват в специална прожекция на горещата 3D лента Улични танци 2. Ден преди официалната премиера у нас, филма ще могат да гледат първите, които отидат в киното облечени за хип хоп или латино танци, до запълване на залата.


Всички денс фенове, които искат да подгреят за горещо танцово лято, могат да видят лентата във всички 3D кината от този петък, 22 юни. Улични танци 2 е продължение на световния хит „Улични танци” от 2010 г. В лентата като себе си участват едни от най-добрите латино и b-bоy танцьори в Европа. Сред тях са Lilou и Skorpion, Steph, Betty и Dey Dey, b-boy Sambo, Niek, Kite и Dedson. Един от режисьорите,  Даниа Паскуини разказва, че за разлика от първия филм, където са участвали основно британски танцьори, в новата 3D продукция екипа е искал да  открие таланти от целия континент. „Отне ни почти една година, в която обиколихме почти всички международни танцови събития. Правихме кастинга направо от танцовия подиум и от огромен брой отбори.”


Както и в сюжета на филма, консултантът по танците Макс Пембрук трябва да създаде силен отбор, но от танцьори с подчертано индивидуален стил. „Не искахме комерсиални танцьори, а такива, които практикуват или са разработили свой собствен стил. Искахме да създадем отбор, от хора, които не танцуват стила на другите затова и се наложи всеки от тях да изучава нова хореография.”

В Улични танци 2  се преплитат пламенният заряд на латино танците с предизвикателната природа на уличните танци.
С оригиналното хрумване за тази взривоопасна и нетрадиционна хореография уличният танцьор Еди (Джордж Сампсън) предлага на Аш (Фалк Хенчел) да съберат най-добрите в двата стила и да създадат отбор, способен да отвърне на ръкавицата, хвърлена от най-добрите в момента – „Непобедимите”.

Улични танци 2

Обикаляйки Европа, за да съберат самородни таланти със свои стъпки и движения, Еди и Аш тръгват от родния Лондон и попадат в Копенхаген, Ибиса, Швейцарските Алпи, Амстердам, Берлин, за да се озоват в клуба на Ману (Том Конти) в Париж, където Аш се влюбва в красивата  латино танцьорка Ева (София Бутела).

Горещият саундтрак, на който едни от най-добрите млади танцьори на стария континент ще танцуват за първи път заедно на голям 3D екран, вече е на музикалния пазар у нас и в iTunes България  благодарение на Universal Music.  В албума „Various Artists – Streetdance 2” влизат песни като „We Will Rock You” на Queen, „Domino” на Jessie J, „Rack City” на Tyga, „The Motto” на Drake и Lil Wayne, ремикс на супер хита „Bass Down Low” на DEV, ремикс на “Aqua” на Los Van Van и още 20 горещи танцови парчета.
Хереографията на хип хоп танците във филма е дело на Рич и Тоне Талауега, а на латино танците на Майкъл Фонтс и Шарна Бърджис . На режисьорския стол отново се завръщат Макс Джива и Даниа Паскуини.
Улични танци 2  излиза в 3D кината в България на 22 юни 2012 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Улични танци 2