Актуално В програмата

Соня напуска „Игри на волята: България“ след неочаквана директна елиминация

Добави коментар

За първи път в трети сезон на „Игри на волята: България“ битката за спасение се превърна в битка за директна елиминация.

Мани успя да надвие Елизабет, Соня и Елена и си тръгна като победител от Арената, печелейки спасение и 50 златни гроша. Въпреки сериозната си преднина, Соня нямаше нужното търпение и късмет и остана последна, което в тази битка означаваше само едно – пътят й в най-екстремното риалити приключи изненадващо.

„Разочарована съм, но ще си тръгна оттук с високо вдигната глава. Дадох най-доброто от себе си на Арената и бях честен и коректен играч. Безкрайно съм благодарна за това приключение“, сподели Соня, секунди след неочакваното й отпадане.

В елиминационния сблъсък се изправиха Елизабет и Елена, които заеха второ и трето място в битката за спасение. Фитнес-треньорът Елена трябваше да заеме мястото на номинираната Красима заради контузията, която тя претърпя. Двете дами в жълти екипи се изправиха в гладиаторски дуел, но точният мерник на Елизабет й донесе победа с голяма преднина. Денят, пълен с изненади за Елена, продължи, когато Димо й съобщи, че получава втори шанс и може да се бори с Отшелника, обитаващ безлюдния плаж.

Ще преглътнат ли Андрей и Елизабет поведението на Красима, заради което Елена напусна предаването? Ще признае ли тя, че е щастлива от развитието на ситуацията? Как Мартин ще посрещне Елена на Плажа на отшелника? Ще успее ли тя да се пребори за мястото му? Кои ще са новите капитани на Бойци, Приключенци и Жълти? Кой ще вземе Резиденцията в териториалната битка? Ще се измъкнат ли Бойците от Дивата река? - зрителите ще разберат в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Резервите отстраниха Иван Гайтанов от “Игри на волята: България”

Непобедимите с първа победа на териториална битка в “Игри на волята: България”

Илина е първият отпаднал от четвърти сезон на “Игри на волята: България”

Изключително тежка първа битка за територия в “Игри на волята: България”

Резервите се впусна в безмилостна надпревара на Арената на Игри на волята