Архив Music Idol

Соня Васи е първата гост-звезда в прослушването в Music Idol 3

Добави коментар

Соня Васи е първата гост-звезда в прослушването в Music Idol 3.Варненският кастинг ще се проведе в КК ”Албена”.

Варненският кастинг ще се проведе в КК ”Албена”.

Соня Васи е първата гост-звезда в прослушването в Music Idol 3Първата гост звезда, която ще вземе участие в подбора на кандидат идолите във Врана, в Соня Васи. Вокалистката на бандите “Nacked” и “Creep” ще се върне от САЩ специално за участието си в най-успешния музикален формат в България. Соня сподели, че ще оценя талантите не само по техните гласови възможности, но и по визията им. Според певицата в България има достатъчно талантливи изпълнители, които спокойно могат да се мерят с победителите в американските издания на шоуто.

Станаха ясни имената и на музикантите, които ще отсяват най-добрите сред певците по време на предварителните кастинги. Етиен Леви отново ще се включи в прослушването, а към него ще се присъединят оркестрантът Кирил Македонски и китаристът на група Остава – Георги Георгиев.

Продължава записването за участие в кастингите на Music Idol 3. Част от кандидатите, записалите по имейл, споделят, че се опитват да попаднат сред финалистите в шоуто още от първото му издание и нямат да спрат, докато това не се случи. Други пък ще разчитат повече на вниманието на гост звездите и новото попълнение сред членовете на журито – фолк-дивата Мария. 25 годишна фенка на певицата е написала, че ще се подложи на специална хирургичека процедура, за да може максимално да се доближи до визията на любимката си.

Варненският кастинг ще се проведе в КК “Албена”, х-л “Фламинго”. Талантите трябва да се явят на 24-и януари, събота, в 9.00 часа пред хотела за предварителен кастинг. Одобрените ще продължат до същинския кастинг, който ще се състои на 26-и и 27-и януари.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер