Архив VIP Brother

Соня Кoлтуклиева е първият изгонен от Къщата от VIP Brother 2012

Добави коментар

Соня Кoлтуклиева е първият изгонен от Къщата. Люси Дяковска и Иван Ласкин са новите участници във VIP Brother 2012.

Соня Кoлтуклиева е първият изгонен от Къщата.

Люси Дяковска и Иван Ласкин са новите участници във VIP Brother 2012.

 

Люси Дяковска и Иван Ласкин са новите участници във VIP Brother 2012.

Тази вечер се проведоха първите елиминации във VIP Brother 2012. Орлин, Къци и Соня се бориха за оставане в Къщата, като зрителите гласуваха с положителен вот „За“, а не негативен. В студиото на VIP Brother, за да защитават номинираните за изгонване Съквартиранти дойдоха Ива Екимова и Богдан Томов за Къци, Тити Папазов и Таня Буроджиева за Соня и актьорът Стефан Щерев за Орлин, който обаче не се наложи да участва в предаването, защото певецът беше първият спасен и не попадна в елиминациите.

Соня Кoлтуклиева е първият изгонен от Къщата.

Най-малко гласове събра Соня Колтуклиева и така се превърна в първият изгонен Съквартирант от VIP Brother 2012.

Днес беше обявена и наградата, за която се борят Съквартирантите. Всеки участник получи кутия с медальон на стойност 10 000 лева, като Ирен и Влади получиха общ такъв, защото те играят като един участник. Всеки, който напусне Къщата трябва да завещае медальона си на някой от оставащите Съквартиранти по свой избор. Завещават се само собствените медальони, но не и тези получени от други Съквартиранти по време на шоуто.

В Къщата тази вечер влезнаха двама нови участника:

Иван Ласкин, гост звезда
“Обичам театъра и театърът, това съм аз”.

 Иван Ласкин е актьор в Театър “Българска Армия”, ловец и партньор на Александра Сърчаджиева.  Разбира, че е известен след първата серия на “Васко да Гама от село Рупча“. Твърди, че никога не се е стремил да бъде известен и да попада в светлината на прожекторите и не е суетен на тема слава. “По принцип съм благ човек и чета много книги. Не съм човек, който е лош и агресивен – просто така изглеждам в очите на хората, които не могат да ме надговорят.”, коментира Иван, който противно на имиджа си, се смята за позитивен човек. За своя патрньор в живота, водещата на VIP Brother Александра Сърчаджиева, твърди, че е човек, който не може да чисти, не може да готви, но освен това е ѝ човекът, който го обича и се грижи се за него. “Обожавам я и влизам в Къщата, защото изпитвам бедстваща нужда да съм на най-малко 40 метра от нея”, обясни решението си да влезе в VIP Brother известният актьор. Освен за да е близо до Алекс, Иван влиза в шоуто и защото смята, че това е безплатен начин на кажеш на народа какъв е.

Люси Дяковска

Известна е, като червенокосата Люси от No angels. Разбира, че е известна на 16 февруари 2011 година, когато по време на предствянето на групата, публиката полудява и Люси за първи път вижда плакат с нейното име и снимка име, а хиляди хора пеят заедно с нея. “В момента, в който изляза на сцената, се чувствам като най-големия човек на света, макар че съм само 1.60”, разказа Люси. Влиза в Къщата, за да играе една изключително интересан игра. “Искам да бъда добър пример за младите хора, защото мисля, че съм човек, който може да даде добър пример. Не влизам, защото ми е скучно, а за да стана още по-добър човек и разбира се, за да победя”, призна Люси преди да прекрачи прага на Къщата.  

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза