Актуално В програмата

Снощи звездите в Dancing Stars танцуваха freestyle

Добави коментар

Снощи звездите в Dancing Stars танцуваха freestyle. Наско Сираков и Камелия Воче получиха оценка 109.
Наско Сираков и Камелия Воче получиха оценка 109.Дансингът беше открит от момичетата на Илияна Раева, които танцуваха мръсни танци със задължителните уреди от художествената гимнастика и обраха овациите на публиката

Състезанието започна с изпълнението на Виолета Марковска и Атанас Месечков, които репетираха с помощта на балет Expose. След изпълнението на двойката Галена отбеляза, че хореографията е паснала на младата актриса и от танца си личи, че се доверява на прантьора си. Нешка Робева обаче заяви, че ролята на кучка не подхожда на Виолета. Малко преди журито да даде оценката си самата Вили призна, че не ѝ харесва ролята на мръсница. Двойката получи общо 27 точки.

Георги Мамалев се зае сериозно да отслабне преди шоуто, но се появи доста заякнал на дансинга. Оказа се, че комикът си е сложил изкуствени мускули, а накрая на танца с Елена Добрикова не можа да се сдържи да направи скеч. Нешка Робева го похвали, че е успял да превърне дефекта в ефект, но в крайна сметка двойката получи само 19 точки и зае последното място в класирането. На Мамалев не помогнаха и Катя и Здравко от Ритон, които бяха дошли в залата да го подкрепят.

Елена Йончева и Александър Попов се хвърлиха на дансинга с парче от мюзикъла "Брилянтин". Преди това обаче Сашо заведе партньорката си на състезание по спортни танци, за да подобри представянето си от миналата седмица. Нешка беше очарована и заяви, че не може да повярва, че това е Елена Йончева, но Владо Божилов каза, че силата на журналистката е стандартните танци. Двойката получи 22 точки.

Аня Пенчева и Рангел Спиров
излязоха на сцената с намерението да направят един истински мръсен танц, но Нешка Робева заяви, че от секссимвол като Аня е очаквала повече.
Преди оценките на журито стана ясно, че цветята, които президентът Първанов е изпратил в залата на Dancing Stars миналата седмица не са за шоуто, а лично за Аня. В крайна сметка двойката получи доста висока обща оценка от 23 точки.

Божидар Искренов - Гибона
се зае още по-сериозно с репетициите преди снощното си изпълнение, като партньорката му Лили Величкова го накара да танцува със затворени очи, за да усети музиката. В Dancing Stars Гиби се се превъплъти в истински каубой, но все пак остави оръжията на масата на журито преди да се впусне в танца. След изпълнението Галена Великова отбеляза, че това е било най-добро превъплъщение на футболиста, макар да е нямало много танц. Нешка заяви, че Гибона се е проявил не само като добър футболист, но и като добър кравар. Докато чакаха оценката на журито, Гибона коментира предстоящия танц на Наско Сираков и приятелката си Камелия Воче с думите "Няма такава смешна двойка". След като двойката получи доста висока за стандартите си - 21 - Гибона заяви, че журито е било обективно.

След усилени тренировки във фоайето на театъра, Нети и Александър Докулевски излязоха да танцуват боси в Dancing Stars. След като Галена каза, че е видяла всички видове изкуства в танца на актрисата, двамата спечелиха цели 29 точки, като единствено Владо Божилов им даде девятка.

Андрей Баташов се превъплъти в мачо в следващия танц и Владо Божилов отбеляза, че представянето на двойката се подобрява все повече, заради съчетанието на актьорско майсторство на Андрей и танцовото майсторство на Ана. Нешка Робева обаче направи сериозна забележка на актьора, че няма контакт с партньорката си. Въпреки това двамата спечелиха общо 24 точки от журито.

Илиана Раева и Трендафил Сърмов
също избраха парче от "Брилянтин" и дори се опитаха да влязат в ролите на Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон. Въпреки всички усилия, които Илияна положи, Владо заяви, че лицето ѝ не е изразявало достатъчно емоция. Нешка Робева обаче не се поколеба и награди Раева с десятка.

Последни на дансинга излязоха Орлин и Яна Акимова. Хореографията им беше толкова добра и оригинална, че двамата се превърнаха във втората двойка с три десетки от журито.

Латино драмата "Размяна на съпрузи", която започна в четвъртък с изпълнението на Илияна Раева и Гибона продължи с танца Рубма на Наско Сираков и Камелия Воче. Изпълнението им получи комплиментите на Гибона и Илиана Раева, а Нешка Робева даде оценка 109.

По време на поредните елиминации в четвъртък специален гост в шоуто ще бъде Николай Бареков. Водещият на Тази сутрин по bTV ще танцува с Елена Йончева.

Класиране:
1. Орлин - 9
2. Нети - 8
3. Илияна - 7
4. Вили - 6
5. Андрей - 5
6. Аня - 4
7. Елена - 3
8. Гиби - 2
9. Мамалев - 1
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Албена Денкова е победителят в Dancing Stars 2014

Дарин Ангелов, Михаела Филева и Албена Денкова са финалистите в Dancing Stars 2014

Нели, Албена, Антон, Михаела и Дарин ще се борят за купата на Dancing Stars

Прецедент: Илиана Раева вдигна 11 точки на Дарин Ангелов в Dancing Stars

Тройно предизвикателство ще получат участниците в Dancing Stars