Актуално Какво ще се случи...

Смъртоносната мистерия в „Отдел Издирване“ се разплита

Добави коментар

Койна Русева и Тото от „Скандау“ стават част от криминалната поредица „Отдел Издирване“ тази вечер от 22:00 ч. по NOVA

Коварни разкрития за миналото, опасни ситуации и напрегнати моменти ще приковат вниманието на зрителите в новия епизод на „Отдел Издирване“ тази вечер. Разобличаването на човека, който се крие зад компанията „Евридика“, и нападението над психолога Радо Йорданов (Иван Бърнев) шокира всички в Отдела. Опитните полицаи начело с Камен Петков (Юлиан Вергов) не губят време и активизират светкавично издирването, но този факт няма да убегне на Петър (Роберт Янакиев). Изкусният манипулатор решава да заведе Ралица (Ана Пападопулу) и Катя (Калина Узунова) на тайно място, където никой не може да ги открие. Под какъв претекст ще отведе семейството си далеч от всички и какво предстои да се случи? Ще разбере ли Ралица най-накрая каква е истинската същност на мъжа, с когото е живяла дълги години, предстои да стане ясно тази вечер от 22:00 ч. по NOVA.

Междувременно обстоятелствата за Нера Павлович (Ива Михалич) отново ще се променят след като „Саламандър“ предприема непредсказуеми стъпки за постигане на целта си. Агентът на Европол ще се озове опасно близо до организирания синдикат в различни държави, който дълго време опитва да разобличи. Готова ли е Нера да плати високата цена, за да се доближи до истината и ще има ли смелост да вземе тежко решение какво да предприеме в критичната ситуация?

В новия епизод към звездния актьорски състав на криминалната поредица ще се присъедини актрисата Койна Русева. Зрителите ще видят и още едно познато лице - рап изпълнителят от „Скандау“ Йонислав Йотов – Тото. Каква ключова роля ще имат двамата в голямата конспирация в „Отдел Издирване“? Това ще стане ясно тази вечер точно в 22:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отдел Издирване​ , Отдел Издирване

Ново международно отличие за сериала на NOVA „Отдел Издирване“

Сериалът на NOVA „Отдел Издирване“ с престижна филмова награда

Какво ще се случи във финала на „Отдел Издирване“

Задкулисна конспирация излиза наяве в „Отдел Издирване“

Има ли предател в „Отдел Издирване“?