ТВ анонси ТВ анонси

Смешната ужасна история на Коледа и тайният свят на играчките по канал Da Vinci

Добави коментар

Канал Da Vinci представя страхотна селекция от предавания, които ще донесат празнично настроение на зрителите по Коледа! На 24 декември от 18.30 до 21.00 ч. и на 25 декември от 9.40 до 12.10 ч. атмосферата по телевизионния канал ще бъде радостна, забавна, семейна и специална!

Направете коледна украса с помощта на „Ужасна история“, където се изследват коледните традиции през вековете. Разберете защо не бихте искали да намерите саксонски подарък в чорапа си, защо не бихте пожелали коледна вечеря в Хамптън Корт и защо е възможно да не искате да отворите всичките си викториански коледни картички. Хенри II е имал твърде необичаен аниматор на празненствата, коледният ден с Уилям Завоевателя е означавал бунт, а коледните песни ще… ви разсмеят до сълзи!

Коледа е царството на игрите и на… играчките! Не пропускайте да посетите света на играчките и да научите много любопитни подробности за тях със „За играчките“! Знаете ли, че кубчето на Рубик е най-продаваната играчка през 20. в. Научете как простата идея на един учител се превръща в световна марка, какво е божествен алгоритъм и как да подредите кубчето само за пет секунди… Влакчетата са едни от най-популярните играчки. Любопитното е, че влаковете се появяват преди релсите и се превръщат в мултимилионен бизнес с модели на влакчета. Разберете повече за произхода, историята и растящата глобална слава на моделите влакчета... Чували ли сте, че всеки генерал в древния свят е имал своя армия от войници играчки. Стотици битки са спечелени благодарение на тях. Не пропускайте да се потопите в историята и да станете свидетели как тази чудесна играчка става популярна по целия свят…

Развеселете се с „Тайната лаборатория на Томас Едисон“, тъй като Фон Болт ще посрещне самия Дядо Коледа! Ще видите и как децата от лабораторията се включват в таен проект, а после създават нов секретен самолет за един мистериозен човек. Те трябва да изобретят и функциониращи скафандри за пътуване до Луната, но загазват на малката планета…

Направете Коледата специална и се постарайте всичко да е истинско през този празничен сезон със „Знаеш ли как?“, където ще получите най-добрите съвети как да избегнете фалшификатите, как да изберете най-безопасната украса и как да се забавлявате, докато пазарувате за Коледа !

Гледайте канал Da Vinci на 24 и 25 декември, за да се насладите на коледното веселие, ще бъде забавно!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тайната лаборатория на Томас Едисон , Ужасна история , Знаеш ли как? , За играчките

Забавно учене извън училище с Da Vinci

В програмата:

03:00 29.11.2023
Тв програма Da Vinci Learning
03:30 29.11.2023
Тв програма Da Vinci Learning
04:00 29.11.2023
Тв програма Da Vinci Learning
04:30 29.11.2023
Тв програма Da Vinci Learning
05:00 29.11.2023
Тв програма Da Vinci Learning