Сериали Eкшън

Смелите | The Brave

Добави коментар

Борба с терористични актове, отвличания и изнудване – в премиерния за България сериал „Смелите“

Вълнуващо пътешествие в сложния свят на американските елитни военни под прикритие в най-опасните точки по света – в премиерния за България сериал „Смелите“ (The Brave) по bTV Action от 1 април в 20 часа. Всеки делник зрителите ще могат да надникнат в секретния свят на два екипа от професионалисти, които ежедневно се опитват да поддържат баланса между доброто и злото в цял свят.

 

Сюжетът е посветен на мъжете и жените, които се борят за сигурност в целия свят. В ролята на заместник-директор на Агенцията за военно разузнаване (D.I.A.) Патриша Кембъл влиза Ан Хейш. Патриша ръководи екип анализатори във Вашингтон, който разполага с най-модерна технология за наблюдение. Успоредно с това, Адам Далтън (Майк Вогъл) и самоотверженият му взвод за специални операции, за който свободата е издигната в култ, спасяват живота на невинни хора и осъществяват мисии в едни от най-рисковите места.

 

Добави описание

 

Сценарист и изпълнителен продуцент на поредицата е Дийн Джоргарис, в чиято филмография са кинохитове като "Лара Крофт Томб Рейдър: Люлката на живота", "Заплащането", "Манджурският кандидат", "Тристан и Изолда". В главните роли в „Смелите“ са освен номинираната за "Еми" Ан Хейш, Майк Вогъл (участва и в сериала "Пан Ам"), Тейт Елингтън, Демитриъс Грос (познат от "Rampage: Унищожителите", "Бандата от Комптън", "Ако Бийл стрийт можеше да говори"), Наташа Каран (участва във "Вътрешна сигурност"), Ноа Милс, София Пърнас и др.

 

Добави описание

 

Ще успеят ли тайните агенти да запазят световния баланс и да се противопоставят на терористични актове, отвличания, преследвания, заплахи и изнудване - гледайте в „Смелите“ всеки делник в 20 часа по bTV Action. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Смелите