Актуално В програмата

Следващата седмица стартират „битките” в „Гласът на България” по bTV

Добави коментар

От 8 август първият по рода си летен музикален формат - „Гласът на България” - ще представи на зрителите на bTV оспорвани „битки” между членовете на всеки отбор.
От 8 август първият по рода си летен музикален формат  - „Гласът на България” - ще представи на зрителите на bTV оспорвани „битки” между членовете на всеки отбор.


На ринга ще се качват по двама изпълнители, които ще се борят за мястото си в „Гласът на България” като представят дуетно една песен. В този етап на селекцията всеки треньор ще избере шестимата участници от своя отбор, които ще преминат в следващия кръг на шоуто.

В състезанието ще се включат и т.нар. „звездни отбори”, съставени от приятели, колеги и хора от най-близкото обкръжение на Ивана, Миро, Мариана Попова и Кирил Маричков. Те ще имат нелеката задача да помогнат на менторите при подготовката и обективната оценка на представянето на всеки един от претендентите за договора с Universal Music .

Предпоследният епизод от кастингите на „тъмно”в „Гласът на България”, който ще се излъчи утре вечер от 21:00 часа по bTV, ще представи на зрителите шест нови попълнения в отборите на четиримата треньори.

Любителите на хубавата музика ще разберат как Ивана ще си уреди  вечеря и фото сесия и кой ще накара Мариана Попова да се почувства виновна за мястото си сред треньорите.

Миро ще разкрие как иска да изглежда след четири години и кой участник обещава да занесе до вкъщи на ръце
. Наред с рапъра, който подгрява музикалните таланти зад кулисите, зрителите ще видят и някои от техниките, които прилагат изпълнителите против сценична треска.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"