Актуално В програмата

Слави Трифонов: "Ще изнеса концертите, дори и с патерици"

1 коментар

Специално за зрителите на bTV, Слави заяви, че дори и с патерици, пак ще изнесе концертите.
Слави Трифонов: "Ще изнеса концертите, дори и с патерици"Специално за зрителите на bTV, Слави заяви, че дори и с патерици, пак ще изнесе концертите.

Както ви съобщихме още вчера, Слави Трифонов прекрати изключително успешното си турне "Ноу Мърси", заради нелеп инцидент. Слави счупи крак в банята на хотелската си стая.

Въпреки това, оставащите засега два концерта от турнето в Пловдив и Петрич се отлагат във времето. Специално за зрителите на bTV, Слави заяви, че дори и с патерици, пак ще изнесе концертите. Ето и разказа му за инцидента:

"Нелепо е. Влязох да се къпя и излязох просто. Подхлъзнах се и паднах и си счупих крака, което е ужасно нелепо. Да не говорим, че няма някакво геройско чупене на крак. Можех поне от коня да падна, на турнето поне яздех кон. Както се казваше във „Форест Гъмп”, животът е като кутия шоколадови бонбони - не знаеш какъв бонбон ще извадиш. Ето, ставаш, отиваш да се къпеш, падаш... Ужасно беше, че аз, гол, не мога да допълзя. Болката е просто ужасно неприятна. Не мога да допълзя и не мога да извикам, нито мога да стигна до телефоните, а и гол.

Успях да се довлека до вратата, в рамките на, примерно, 15 минути, отворих вратата. Отвънка, добре, че минаха, аз бях взел целия хотел в Стара Загора, и минаваха едни пичове от техническото обслужване и аз казах „Ако е възможно да дойдеш да ми помогнеш да си обуя някакви гащи
".

Цялото ексклузивно интервю на Юксел Кадриев със Слави Трифонов, гледайте утре, в предаването "Тази Сутрин" по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази сутрин , Слави Трифонов

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

bTV с извънреднo студиo за клетвата на новия парламент на 15 април

„Тази сутрин“ с нов начален час

Кои са новите водещи на „Тази сутрин“ по bTV?

Всичко най-важно за ваксините в нова поредица с Мария Ванкова в „Тази сутрин“