Актуално В програмата

Славена Вътова в емоционално интервю за майчинството и драматичните моменти в живота ѝ тази неделя в „Папараци“

Добави коментар

Тази неделя в „Папараци“, Венета Райкова ще срещне зрителите на bTV с чаровната Славена Вътова от звездното жури на „България търси талант“.

Тази неделя в „Папараци“, Венета Райкова ще срещне зрителите на bTV с чаровната Славена Вътова от звездното жури на „България търси талант“. В едно много емоционално интервю „Мис България 2006“ откровено ще сподели за живота си в Испания, работата като преводач в болница и един от най-драматичните моменти в своя живот, за който досега не е говорила.


Елизабет Методиева пък ще срещне феновете на телевизионния таблоид с Наталия Кобилкина, която за първи път ще говори за своето бебе, за живота си в Гърция и затова да бъде майка. Наталия ще разкаже колко се променя живота и мисленето след раждането. На 6 октомври зрителите на bTV ще видят и още една известна майка, която прекарва своето време с детето си на плажа, а именно певицата Мария Илиева.


В „коментарното студио“ отново ще се разгорещи разговора на Жени Калканджиева, Антония Петрова и Елизабет Методиева, защото темата ще е фалшивия живот на звездите в социалните мрежи. Гледайте епизода в неделя, за да разберете кои са звездите с най-много обработени снимки в мрежите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Папараци

Мария Илиева признава пред Мария Игнатова - Влюбена съм!

Папи Ханс пред Мария Игнатова: Трябваше да се влюбя 20 пъти, за да разбера какво е любовта!

Фънки: „Бях злобно дете със скучно детство“

Сашо Кадиев и Мария Игнатова създават нов телевизионен жанр - интервю на висока скорост

Мария Игнатова и Андрей Арнаудов - „демонстрация“ в стил „ново 20“