Актуално Други

SkyShowtime идва в България през декември

Добави коментар

Стрийминг платформа обяви разрастването си в Европа. Услугата ще стартира в Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Черна Гора, Сърбия и Словения на 14-и декември 2022 г. Албания, Чехия, Унгария, Република Северна Македония, Полша, Румъния и Словакия са следващите страни, в които ще стартира през февруари 2023 г.

SkyShowtime – следващата най-голяма стрийминг платформа в Европа – тази вечер беше домакин на ексклузивно събитие в Амстердам, на което гостуваха известни личности и лидери в бранша от целия свят.

По време на речта си на сцената, главният изпълнителен директор на SkyShowtime Монти Сархан разкри, че услугата ще стартира през декември в множество страни от Централна и Източна Европа. Впечатляващото предложение на SkyShowtime за ексклузивно и неповторимо забавление ще бъде налично в Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Черна Гора, Сърбия и Словения на 14-и декември. Този списък скоро ще се допълни от Албания, Република Чехия, Унгария, Република Северна Македония, Полша, Румъния и Словакия през февруари 2023 г.

Обединявайки на едно място развлекателното съдържание от най-известните световни филмови студиа и разказвачи на истории, SkyShowtime разполага с хиляди часове качествено забавление за цялото семейство. Платформата ще бъде дом на богата селекция от най-очакваните сериали и филми на световната сцена

Текст от potv.bg

Главният изпълнителен директор на SkyShowtime - Монти Сархан, сподели: „SkyShowtime беше създаден за Европа и сме изключително радостни да кажем на нашите потребители в Централна и Източна Европа, че е време за SkyShowtime. Много се вълнуваме, че ще им предоставим ексклузивен достъп до най-новите сериали и филми от нашите емблематични и световноизвестни студиа, както и първокласна поредица от качествено забавление. След успешен старт в Северна Европа и Португалия, нашето разпространение в тези важни пазари и доставянето на SkyShowtime до още повече хора в Европа е изключително важно постижение за нас.“

Събитието, което даде старт на услугата в Европа, се състоя в Амстердам, като негов водещ беше филмовият журналист и телевизионно лице, носителят на множество награди – Алекс Зейн. Той разкри всички нови и ексклузивни програми, които ще празнуват премиерата си в SkyShowtime през следващите месеци.

Текст от potv.bg

SkyShowtime ще излъчва премиери на блокбъстъри, първокласни нови сериали, съдържание за деца и семейства, както и подбрана селекция от заглавия на Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios и Peacock – всички от които могат да бъдат гледани на едно място. SkyShowtime ще включва и локално съдържание, документални филми и специални програми.

Звезди от новите сериали на SkyShowtime като Итан Пек и Ребека Ромейн от „Стар Трек: Странни нови светове“ (Star Trek: Strange New Worlds), Демиан Бичирот „Покани ме да вляза” (Let The Right One In) и Клара Ругард от „Възходът“ (The Rising) присъстваха на събитието.

Други таланти, които присъстваха, са Боким Уъдбайн и Йерин Ха от „Хейло” (Halo), Джейк Лейси и Колин Ханкс от „Семеен приятел” (A Friend of the Family) и Джеф Уилбуш и Джулиана Канфийлд от „Призванието” (The Calling).

Текст от potv.bg

SkyShowtime стартира първо в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция на 20-и септември тази година, преди да достигне до Холандия и Португалия на 25-и октомври. След старта си в Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Черна Гора, Сърбия и Словения през декември, SkyShowtime ще продължи да се разпространява и в Испания, Андора и Централна и Източна Европа през първото четиримесечие на 2023 г.

Допълнителна информация за програмите и цените за Централна и Източна Европа ще бъде обявена преди лансирането на SkyShowtime на 14-и декември.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , SkyShowtime

Фийби Динивър няма да се върне за третия сезон на Бриджъртън

“Пърси Джаксън и боговете на Олимп” намери своите Зевс и Посейдон

HBO Max спира "Клюкарката" след два сезона

Mayor Of Kingstown – Втори сезон наличен от 30-и януари, само в SkyShowtime

Оригинален комедиен сериал Funny Woman от 10 февруари в Skyshowtime