Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 72 - Ще се събуди ли Назлъ?

Добави коментар

Мурат е обзет от угризения за поведението си към Назлъ. Вижте какво ще се случи в еп. 72 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Назлъ се бори за живота си в болницата. Мурат е изпълнен с угризения за грубото си отношение към нея в последния им разговор. Изправен пред възможността да я загуби, той осъзнава истинските си чувства към нея.

Оя предприема решителни стъпки към актьорска кариера. Това води до спор с Керем.

Мелек, изпълнена с омраза, се надява на най-лошото за Назлъ. Айше я предупреждава за последиците, ако Назлъ не оцелее. Айше осъзнава, че Назлъ е донесла щастие на Мурат и Зейнеп, и съжалява за нещастието й. Мелек, решена да не губи Мурат, е готова на всичко, за да бъде той нейн.

След важна операция Назлъ е в безсъзнание о произнася името на Фуркан, което разгневява Мурат. Когато се събужда, и Мурат е до нея. Мелек и Фуркан пристигат скоро след това. Фуркан е обзет от тревога. Мелек разказа на Назлъ, че тя е претърпяла много тежка операция и е била намерена в безсъзнание на улицата. Тя добавя, че Фуркан е бил много разтревожен за нея. Мурат не крие дискомфорта си от ситуацията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 79 - Фуркан напуска!

„Скъпа мамо“, еп. 78 - Скандал между Мурат и Фуркан!

„Скъпа мамо“, еп. 77 - Фуркан между лоялността и любовта!

„Скъпа мамо“, еп. 76 - Мелек е готова на всичко, за да раздели Мурат и Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 75 - Зейнеп задава трудни въпроси!