Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 71 - Ще оцелее ли Назлъ?

Добави коментар

Назлъ е в критично състояние. Оя решава да обмисли получената оферта и да отиде на фотосесия. Вижте какво ще се случи в еп. 71 на турския сериал "Скъпа мамо”

Мурат открива Назлъ безжизнена на тротоара. Отнася я в имението, а след това я кара в болницата. Фуркан, с помощта на Мелек, тръгва по петите им. Мурат, терзан от вина за състоянието на Назлъ, не се отделя от нея нито за миг.

Асуде обвинява Назлъ в безразсъдство и се страхува какво ще правят ако тя умре. Мурат и Фуркан, бдящи безмълвно до леглото на Назлъ, се взират един в друг с напрежение. Думите на лекаря разтърсват и двамата. Назлъ може да умре. Мурат се обвинява за състоянието на Назлъ.Сумбюл се възползва от състоянието на Рустем за да си разчисти сметките. Междувременно Оя решава да обмисли получената оферта и да отиде на фотосесия. Керем става свидетел на нейните начинания и реагира по неочакван начин. Оя, решена да защити своя избор, му обяснява, че това е стъпка към нейния нов живот и има пълното право да прави каквото си иска. Керем ѝ напомня за общата им мечта - да управляват кафене заедно. Оя е разочарована от липсата му на разбиране. Оя е решена да преследва мечтите си и да разчита на собствените си сили.

В същото време Назлъ се бори за живота си в болницата. Лекарите полагат неимоверни усилия, за да я спасят.

Сумбюл се възползва от състоянието на Рустем за да си разчисти сметките. Междувременно Оя решава да обмисли получената оферта и да отиде на фотосесия. Керем става свидетел на нейните начинания и реагира по неочакван начин. Оя, решена да защити своя избор, му обяснява, че това е стъпка към нейния нов живот и има пълното право да прави каквото си иска. Керем ѝ напомня за общата им мечта - да управляват кафене заедно. Оя е разочарована от липсата му на разбиране. Оя е решена да преследва мечтите си и да разчита на собствените си сили.

В същото време Назлъ се бори за живота си в болницата. Лекарите полагат неимоверни усилия, за да я спасят.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 81 - Шокираща изненада за Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 80 - Назлъ се сблъсква с Мурат!

„Скъпа мамо“, еп. 79 - Фуркан напуска!

„Скъпа мамо“, еп. 78 - Скандал между Мурат и Фуркан!

„Скъпа мамо“, еп. 77 - Фуркан между лоялността и любовта!