Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 70 - Назлъ припада!

Добави коментар

Мурат намира Назлъ припаднала и я отвежда в болницата. Вижте какво ще се случи в еп. 70 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Назлъ е съсипана от обвиненията на Мурат, че е безотговорна и не се грижи за Зейнеп. Фуркан осъзнава, че гневът и отношението на Мурат към Назлъ произтичат от неговите действия. Въпреки желанието му да поговори с Мурат, Назлъ не му позволява. Мелек, доволна от постигнатото, е решена да предприеме по-решителни стъпки.

Назлъ крие от всички болката в стомаха, си причинена от преживявания стрес, но тя се усилва с всеки изминал ден. Въпреки настояванията на Хатидже тя отказва да отиде на лекар. Тя не иска да остави Зейнеп сама или да се обърне към Мурат за помощ. Претоварена от всичко, тя припада на улицата.

Йълдъз е на път да напусне живота на Керем и Оя безшумно, Керем я застига в последния момент. Разтърсен, той се опитва да я разубеди да си тръгва, носейки пълна отговорност за постъпката си. Оя, станала свидетел на сцената, е подведена от манипулацията на Хюсеин и е убедена, че Керем и Йълдъз все още имат връзка.

Асуде е обзета от тревога, неспособна да разбере къде е изчезнала Назлъ. Зейнеп, търсейки майка си, гори от желание да й сподели нещо важно. Внезапно, Мурат открива Назлъ в безпомощно състояние на улицата и я отвежда в болницата.

Мелек, за да успокои Зейнеп, й съобщава, че майка й е на пазар с баща си, но скоро ще се върне. Асуде, измъчвана от мрачни мисли, се страхува от повторение на кошмарната ситуация с Джемре. Тя се чуди какво ще кажат на Зейнеп ако нещо се случи с Назлъ. Мелек уверява Асуде, че ще тя ще направи всичко необходимо, за да не пострада Зейнеп заради Назлъ. Мурат изпраща съобщение на Мелек, за да я уведоми, че е в болницата при Назлъ.

Оя, пристигайки в кафенето, е изненадана да види Керем в компанията на непозната Жена. Керем я представя като Шуле, асистентка и най-добра приятелка на Йълдъз. Шуле споделя с Оя, че Йълдъз е получила грамота за защита на правата на жените. Оя моли Шуле да предаде поздравите ѝ на Йълдъз и да й пожелае още много успехи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 81 - Шокираща изненада за Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 80 - Назлъ се сблъсква с Мурат!

„Скъпа мамо“, еп. 79 - Фуркан напуска!

„Скъпа мамо“, еп. 78 - Скандал между Мурат и Фуркан!

„Скъпа мамо“, еп. 77 - Фуркан между лоялността и любовта!