Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 61 - Мелек се опитва да отрови Назлъ!

Добави коментар

Мурат учи Назлъ да кара колело. Рустем губи паметта си след падане при арест. Оя е свободна. Вижте какво ще се случи в еп. 61 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Мелек се промъква в стаята на Зейнеп, докато тя и Назлъ спят. Обзета от омраза, тя е решена да се отърве от Назлъ завинаги като я отрови. В този момент, Мурат влиза в стаята и осуетява зловещия план на Мелек.

При опита за арест, Рустем пада и си удря главата. Силата на удара е такава, че го той изпада в безсъзнание. Когато се връща в съзнание и не може да си спомни нищо. Комисарят стига до заключението, че Рустем може да е загубил паметта си заради травмата, и нарежда да се извика линейка.

Зейнеп е объркана. Пита Назлъ защо вече не я кани на разходки с колело, както е правела преди. Мурат обеща на дъщеря си, че щом времето се оправи, ще излязат заедно с колелото. Назлъ му споделя, че никога не е имала колело и не е карала. Мурат ѝ предлага да я научи.

Разходката с колело се превръща в сближаващо преживяване за Мурат и Назлъ. Неочаквано чувство на близост се прокрадва между тях. Мелек е още по-озлобена, когато научава за уроците по колоездене на Мурат и Назлъ.

Кошмарът на Фуркан се завръща. Безотговорната му майка се появява отново, изисквайки от него поредната голяма сума пари. Мелек, изпълнена с омраза, сипва отровата в питието на Назлъ,.

Въпреки че Оя не може да повярва, че Рустем е жив, тя е много щастлива, че е свободна. Тя смята, че дължи това на Керем и Йълдъз. Връзката между Керем и Оя наранява Йълдъз. Оя остава неведение за тайните от миналото на Йълдъз и Керем.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 79 - Фуркан напуска!

„Скъпа мамо“, еп. 78 - Скандал между Мурат и Фуркан!

„Скъпа мамо“, еп. 77 - Фуркан между лоялността и любовта!

„Скъпа мамо“, еп. 76 - Мелек е готова на всичко, за да раздели Мурат и Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 75 - Зейнеп задава трудни въпроси!