Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 58 - Назлъ и Мурат се сближават!

Добави коментар

Мелек помага на Фуркан да спечели Назлъ. Назлъ и Мурат откриват, че имат сходен вкус. Вижте какво ще се случи в еп. 58 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Мелек забелязва, че Фуркан наблюдава Назлъ. Тя се приближава до него и му споделя, че сърцето ѝ се свива от начина, по който я гледа. Вижда ясно, че е влюбен, но не разбира защо не предприеме действия. Мелек предлага помощта си, за да сближи Фуркан и Назлъ, и заявява, че ще действа още днес. Предупреждава го, че ако не направи нещо сега, може да изпусне шанса си завинаги.

Фуркан приема помощ на Мелек. Моли Назлъ за помощ в обзавеждането на стая в хотела, тъй като не е много сръчен в това, а тя не може да му откаже. Пристигайки на мястото, Фуркан й казва, че може да разположи вещите си където пожелае. Той моли Назлъ за помощ в обзавеждането на стаята, а тя не може да му откаже. Пристигайки на мястото, Фуркан й казва, че може да го декорира както пожелае. Когато Мурат пристига, е изненадан да види Назлъ там. Тя му обяснява, че Фуркан има важна среща и я е помолил за помощ.

Назлъ се впуска в дизайна на стаята, Мурат ѝ помага. Съвместната им работа разкрива поразителната им съвместимост и сходните им вкусовете. Те се наслаждават на компанията си, а хармонията между тях е осезаема. В края на работния ден ги очаква изненада.

Оя очаква деня, в който ще се възстанови в болницата и ще се върне в затвора. Междувременно Керем и Йълдъз търсят Рустем. Керем заплашва Рамо с пистолет, защото смята, че именно той укрива баща му. Йълдъз спира Керем преди да направи нещо необмислено.

Рустем е принуден да се крие. Йълдъз открива убежището му. Веднага щом Рустем излиза от скривалището си, Йълдъз го спира и го снима с телефона си. Объркан, Рустем се опитва да разбере какво се случва. Йълдъз му обяснява, че скоро ще понесе отговорност за действията си. Той я пита кой я е изпратил, но Йълдъз му заявява, че е действала сама.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 79 - Фуркан напуска!

„Скъпа мамо“, еп. 78 - Скандал между Мурат и Фуркан!

„Скъпа мамо“, еп. 77 - Фуркан между лоялността и любовта!

„Скъпа мамо“, еп. 76 - Мелек е готова на всичко, за да раздели Мурат и Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 75 - Зейнеп задава трудни въпроси!