Актуално Какво ще се случи...

“Скъпа мамо“, еп. 57 - Керем е готов на всичко, за да спаси Оя!

Добави коментар

Керем научава, че Рустем е жив. Мелек манипулира Фуркан и Назлъ, за да ги сближи, с надеждата, че Назлъ ще се влюби в него. Вижте какво ще се случи в еп. 57 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Йълдъз отива при Керем и майка му с доклад за аутопсията на Рустем. Оказало се, че трупа, който мислят, че е на Рустем е имал старо увреждане. Майката на Керем категорично отрече Рустем да е страдал от подобно заболяване. Йълдъз разкрива, че аутопсията е установила и сериозна травма на левия крак на починалия. Те разбират, че тялото не е на Рустем. Керем, объркан и потресен, попита Йълдъз дали е възможно Рустем да е все още жив. Тя отговаря, че докато не бъде открито тялото на Рустем, не може да се приеме за мъртъв.

Фуркан изразява на Назлъ своето възхищението си от нейната доброта. Той я описва като добър човек, който се е постарал да разбере Джемре, въпреки липсата на предишна връзка между двете. Фуркан е впечатлен от усилията на Назлъ да осигури на Зейнеп хубави спомени за майка й. Назлъ смята, че всеки на нейно място би постъпил по същия начин. Но Фуркан не е толкова сигурен и се възхищава на Назлъ. Тя благодари на Фуркан за добрите му думи, след което казва, че трябва да отиде да види Зейнеп.

Мелек, станала свидетел на разговора между Фуркан и Назлъ, долавя чувствата му към нея. Заслепена от желанието си за Мурат, тя решава да използва ситуацията, за да се отърве от Назлъ като препятствие на пътя си към щастието.

Мелек, убедена в чувствата на Фуркан към Назлъ, предприема решителни действия. Тя умело създава ситуации, които да съберат двамата влюбени. Подтикнат от желанието си да бъде с Назлъ, Фуркан все по-често посещава имението. Докато Назлъ го приема приятелски, без да подозира истинските му намерения, Мелек крои своите коварни планове. Тя е решена да подтикне Назлъ да се влюби в Фуркан, като по този начин я отдалечи от Мурат

Междувременно, Мурат е все по-очарован от Назлъ. С всеки изминал ден той я опознава все по-добре и чувствата му към нея се задълбочават.

Керем иска да намери баща си за да може Оя да бъде оневинена. Опиянен от надеждата за спасение на Оя от затвора, той е готов на всичко. Убеден, че Рюстем се крие с помощта на Рамо, той се изправя срещу него, решен да стигне до истината, дори и да се наложи да изцапа ръцете си с кръв.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 79 - Фуркан напуска!

„Скъпа мамо“, еп. 78 - Скандал между Мурат и Фуркан!

„Скъпа мамо“, еп. 77 - Фуркан между лоялността и любовта!

„Скъпа мамо“, еп. 76 - Мелек е готова на всичко, за да раздели Мурат и Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 75 - Зейнеп задава трудни въпроси!