Актуално Какво ще се случи...

“Скъпа мамо“, еп. 56 - Мелек крои план! Ще успее ли да раздели Назлъ и Мурат?

Добави коментар

Мелек, решена да раздели Назлъ и Мурат, крои план, в който Фуркан ще играе ключова роля. Сонгюл се опитва да отвлече Оя. Вижте какво ще се случи в еп. 56 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Назлъ и Зейнеп планират да прекарат един хубав ден в имението. Щастието на дъщеря му разтапя леда в сърцето на Мурат и той се отказва от предразсъдъците си към Назлъ. За да им угоди, той дори се престрашава да опита целина за първи път в живота си.

Мурат заварва Назлъ в кухнята и започва разговор за Зейнеп. Той е забелязал положителното влияние, което Назлъ има върху дъщеря му и се чувства спокоен относно детето си. Мурат смята, че е имал голям късмет в деня, в който е срещнал Назлъ. Мурат казва на Назлъ, че е щастлив да я приеме в семейството си. Мелек, която е чула целия разговор от другата стая, е обзета от гняв. Назлъ е трогната от думите на Мурат и сияе от щастие.

В същото време Фуркан не може да спре да мисли за Назлъ, след като са прекарали време заедно. Неговият интерес към нея не остава незабелязан от Мелек, която е решена да се възползва от ситуацията. Тя крои нови планове, в които Фуркан ще играе ключова роля, за да раздели Назлъ и Мурат.

Въпреки предупрежденията на Халит, Сонгюл остава решена да изпълни плана си. Облечена като медицинска сестра, тя слага Оя в инвалидната количка и я отвежда до изхода.

В този момент Керем пристига в болницата и вижда, че Оя липсва. Той хваща Сонгюл, осъзнавайки нейните намерения. Керем я упреква, че действията й само ще навредят на Оя, напомняйки й, че рано или късно полицията ще я открие и ще има още по-тежки последици.

Сонгюл, отчаяна да защити Оя, моли Керем да я пусне. Керем, решен да не позволи на плана й да се осъществи, я уверява, че никой друг няма да нарани Оя, тъй като той е до нея, за да я пази.

Сред хаоса Йълдъз прави шокиращо откритие, което може да донесе нова надежда за Оя и да подскаже, че Рюстем все още е жив.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 79 - Фуркан напуска!

„Скъпа мамо“, еп. 78 - Скандал между Мурат и Фуркан!

„Скъпа мамо“, еп. 77 - Фуркан между лоялността и любовта!

„Скъпа мамо“, еп. 76 - Мелек е готова на всичко, за да раздели Мурат и Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 75 - Зейнеп задава трудни въпроси!