Актуално Какво ще се случи...

“Скъпа мамо“, еп. 53 - Зейнеп бяга от имението!

Добави коментар

Мелек лъже Мурат за изчезването на Зейнеп. Оя е тормозена в затвора. Вижте какво ще се случи в еп. 53 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Зейнеп бяга от имението, за да не ходи на лекар. Назлъ оставя Зейнеп в стаята ѝ, но когато се връща, тя не е там. Обзета от тревога, тя излиза да я търси на двора. Прислужницата й съобщава, че не е виждала Зейнеп.

В затвора , една от съкилийничките на Оя е недоволна от поведението ѝ. Жената я критикува, че не се държи достатъчно добре с нея и я предупреждава, че ще прекарат много време заедно.

Сонгюл, решена да види дъщеря си, е опаковала храна за Оя и се отправя към затвора. Халит я спира и ѝ казва, че не трябва да ходи. Сонгюл обаче е непреклонна, решена да занесе домашно приготвена храна на дъщеря си. Нейните надежди са попарени, когато им е отказано свиждане с Оя.

Назлъ се връща в имението и разпитва Мелек и Асуде дали са видяли Зейнеп. Асуде е изненадана от въпроса, тъй като Зейнеп е била с Назлъ преди малко. Назлъ обяснява, че е излязла за кратко и при връщането си в стаята момичето е изчезнало. Назлъ мисли, че Синем може да знае къде е Зейнеп. Оказва се, че не могат да намерят и Синем. Назлъ започва да се притеснява, че Зейнеп е разбрала истината и да е избягала.

Мелек, криейки ролята си в изчезването на Зейнеп и лъже, за да спечели симпатиите на Мурат. Когато Назлъ най-накрая открива Зейнеп, тя казва, че тя е човека намерил момиченцето.

В затвора Оя казва на Керем да напусне живота ѝ. Тя отчаяно иска да излезе на свобода и не може да се приспособи към затвора. . Не само условията я потискат, но и враждебността на съкилийничките й, предвождана от тираничната Айтен. Тези конфликти ще я вкарат в смъртна опасност. Заради упоритостта на Керем Йълдъз не може да получи делото на Оя.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 79 - Фуркан напуска!

„Скъпа мамо“, еп. 78 - Скандал между Мурат и Фуркан!

„Скъпа мамо“, еп. 77 - Фуркан между лоялността и любовта!

„Скъпа мамо“, еп. 76 - Мелек е готова на всичко, за да раздели Мурат и Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 75 - Зейнеп задава трудни въпроси!