Актуално Какво ще се случи...

“Скъпа мамо“, еп. 52 - Ще спечели ли Мелек любовта на Зейнеп?

Добави коментар

Мелек се опитва да се сближи с Зейнеп, за да спечели сърцето на Мурат. Оя е изправена пред трудности в затвора. Вижте какво ще се случи в еп. 52 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Зейнеп неволно подслушва разговора между Назлъ и Асуде. Когато влиза в стаята, Асуде изглежда смутена. Тя сяда на стол и моли Зейнеп да отиде при нея. След чутото, Зейнеп не желае да се доближи до баба си. Асуде обяснява на внучката си, че е говорила с майка ѝ за един филм. Зейнеп се успокоява едва след потвърждение от страна на Назлъ.

Мелек е убедена, че спечелването на сърцето на Зейнеп е ключът към романтична връзка Мурат. Тя се опитва да се сближи с момичето. Асуде се опитва да отдалечи Назлъ от Зейнеп, защото Мелек е нейната бъдеща майка. Назлъ се съгласява временно да се отдръпне от Зейнеп, мислейки, че това е за нейно добро, но силната ѝ привързаност към момиченцето ѝ пречи. Лицемерните действия на Мелек не ѝ печелят любовта на Зейнеп.

В това време съкилийничката на Оя ѝ дава книга, казвайки, че четенето ще помогне времето да мине по-бързо. След това тя разказа историята си и че адвокатът ѝ е обещал не повече от две години затвор. Но тя е изгубила надежда и е убедена, че ще остане зад решетките до края на живота си. Същото си мисли и Оя. Съкилийничката й, виждайки младостта и добротата на Оя, се опитва да я успокой.

Появата на Йълдъз, адвокат, в когото Керем е бил влюбен, и нейното желание да поеме делото на Оя, е знак за предстоящи усложнения.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 79 - Фуркан напуска!

„Скъпа мамо“, еп. 78 - Скандал между Мурат и Фуркан!

„Скъпа мамо“, еп. 77 - Фуркан между лоялността и любовта!

„Скъпа мамо“, еп. 76 - Мелек е готова на всичко, за да раздели Мурат и Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 75 - Зейнеп задава трудни въпроси!