Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 49 - Мурат лъже Асуде за срещата си с Мелек?

Добави коментар

Сонгюл се тревожи за Оя и Керем обещава да я измъкне от затвора с помощта на най-добър адвокат. Асуде разпитва Мурат за срещата му с Мелек. Вижте какво ще се случи в еп. 49 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Оя се озовава в килия, посрещната с хладно от съкилийничките си. Една от затворничките я гледа с презрение и ѝ казва, че това не е луксозен хотел, където има копринени одеяла и меки чаршафи. Оя, осъзнавайки новата си реалност, приема спокойно думите ѝ и казва, че всичко е по вкуса ѝ.

Сонгюл, обзета от тревога, не може да си представи как Оя ще се справи в затвора. Керем ѝ обещава да намери най-добрия адвокат и да измъкне приятелката си от това кошмарно място. Без да губи време, той грабва телефона и се обажда на познат, известен със своите юридически умения.

Асуде, любопитна за срещата на Мурат и Мелек, го разпитва за подробности. Знаейки, че след вечерята двамата са се разходили, тя иска да знае всичко. Мурат си припомня как Мелек е свалила огърлицата, подарена ѝ от Асуде. След това Мурат си спомня за малкото момиченце, което е потърсило помощ от Мелек, само за да бъде прогонено с викове. Срещата с Мелек, вместо да му донесе приятни спомени, е изпълнена с негативни емоции. Въпреки това, пред майка си, той я описва просто като обикновена вечеря.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 79 - Фуркан напуска!

„Скъпа мамо“, еп. 78 - Скандал между Мурат и Фуркан!

„Скъпа мамо“, еп. 77 - Фуркан между лоялността и любовта!

„Скъпа мамо“, еп. 76 - Мелек е готова на всичко, за да раздели Мурат и Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 75 - Зейнеп задава трудни въпроси!