Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 47 - Мурат и Мелек излизат на среща!

Добави коментар

Оя разкрива на Керем, че е убила Рустем, а майка му е била свидетел. Асуде се опитва да сближи Мурат и Мелек. Вижте какво ще се случи в еп. 47 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Мурат дава дневника на Джемре на Назлъ, давайки й разрешение да го прочете.

Оя, с очи, пълни със сълзи, разказва на семейството си и на Керем за трагичния ден, в който е убила Рустем. Тя споделя, че не е искала да се стигне до това, а само е искала да му избяга. Принудена е била да се защити, за да спаси себе си и тях от яроста на Рустем.

Керем, обзет от недоумение, веднага я пита кой друг е бил свидетел на трагедията. Оя, не желаейки да крие истината, признава, че до нея в този ужасен момент е била майката на Керем. Тогава Оя признава, че в този момент до нея е била майката на Керем. Шокиран от разкритието, Керем не може да разбере защо Оя е премълчала тази информация. Оя, изпълнена с страх, не е била готова да сподели истината.

Назлъ влиза в кухнята, за да пие вода. Хатидже забелязва, че лицето ѝ е зачервено. Назлъ се оправдава, че ѝ е горещо, но всъщност е смутена от думите на Мурат. Когато Хатидже я пита за него, Назлъ отново се смущава.

Асуде решава да поговори сериозно със сина си. Тя категорично не одобрява намерението му да представя Назлъ за майка на Зейнеп. Тя смята, че те има нуждат от човек, който да замени истинската ѝ майка и да бъде до нея завинаги. Асуде е убедена, че Мелек е идеалният кандидат - не само за майка на Зейнеп, но и за партньор на Мурат. Асуде, в желанието си да ускори сближаването на Мурат и Мелек, неволно предизвиква проблеми между тях.

Мурат, от учтивост, кани Мелек на вечеря, за да я успокои. Назлъ, от своя страна, се бори с трудностите да се изправи срещу собствените си чувства.

Оя признава за убийството пред полицията. Керем е твърдо решен тя да не влиза в затвора. Това, което Керем не знае обаче, е колко решителна е Оя. Решителността на Оя ще остави Керем и всички останали безпомощни и ще ги изправи лице в лице с нови изпитания.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 74 - Ще разкрият ли Назлъ и Мурат чувствата си?

„Скъпа мамо“, еп. 73 - Зейнеп се тревожи за Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 72 - Ще се събуди ли Назлъ?

„Скъпа мамо“, еп. 71 - Ще оцелее ли Назлъ?

„Скъпа мамо“, еп. 70 - Назлъ припада!