Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 46 - Неочаквана молба от Мурат към Назлъ!

Добави коментар

Мурат иска Назли да продължи да чете дневника на Джемре на Зейнеп. Вижте какво ще се случи в еп. 46 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Оя постепенно се успокоява. Когато Керем пристига, двамата разговарят в хола на дома ѝ. Сонгюл моли Оя да разкрие какво се е случило и как се е забъркала в толкова много неприятности. Обещава ѝ, че никой и нищо вече няма да я нарани. Необходимо да разкрие всичко, за да могат заедно да намерят решение. Керем също я моли да разкаже какво се случва, защото най-много иска да ѝ помогне.

На Оя ѝ е много трудно, но тя осъзнава, че е по-добре да разкрие тайната, отколкото да продължава да живее в страх. Тя признава пред семейството си, че е станала убийца, без да иска. Всички са шокирани от това. Тогава Оя поглежда в очите на Керем и казва, че е убила баща му.

Животът на Назлъ в имението се подобрява. Докато ледът между нея и Мурат се топи, тя и Зейнеп се сближават все повече. Мурат отправя неочаквана молба към Назлъ. Той иска тя да продължи да чете дневника на Джемре на Зейнеп.

Назлъ е все по-обзета от съмнения, че постъпва лошо със Зейнеп. Разбира, че не може да вечно да се преструва на Джемре и ще дойде момент, когато цялата истина ще трябва да бъде разкрита, разбивайки сърцето на Зейнеп.

Мурат забелязва тъгата на Назлъ и я моли да му каже какво я тревожи. Тя му разкрива всичко, което тежи на сърцето ѝ.

Асуде, желаейки Мурат да се обвърже с Мелек, насърчава Мелек и оказва натиск върху Мурат. Неволно обаче Мурат обижда Мелек заради този натиск.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

„Скъпа мамо“, еп. 74 - Ще разкрият ли Назлъ и Мурат чувствата си?

„Скъпа мамо“, еп. 73 - Зейнеп се тревожи за Назлъ!

„Скъпа мамо“, еп. 72 - Ще се събуди ли Назлъ?

„Скъпа мамо“, еп. 71 - Ще оцелее ли Назлъ?

„Скъпа мамо“, еп. 70 - Назлъ припада!