Архив Big Brother

Скаути ще търсят участници за Big Brother Family

Добави коментар

Друг метод за намиране на двойки и семейства, интересни за Big Brother Family, ще бъде чрез препоръчване от страна техни близки и познати
Big Brother Family
Друг метод за намиране на двойки и семейства, интересни за Big Brother Family, ще бъде чрез препоръчване от страна техни близки и познати


Различни форми на подбор на участници ще използва тази година посветеният на семейството нов сезон на Big Brother. Освен стандартните начини за записвания - през сайта www.bigbrother.bg и на място в съответните градове, ще бъде прилаган и т.нар. скаутинг. От началото на следващата седмица най-добрите редактори от екипа на предаването тръгват по градовете, за да търсят подходящи двойки.

Бургас е първото населено място, което ще атакуват специалните агенти, като преди това вече ще са обиколили Сливен, Ямбол, Айтос, Карнобат, Несебър, Ахелой, Приморско и Китен. Всички скаути са минали едномесечен курс на обучение при доказани психолози. Кратки блиц интервюта ще бъдат правени на избрани двойки, като впоследствие същите ще бъдат извиквани на допълнителни интервюта на местата на кастингите.

Скаутингът е модел на подбор на участници, заимстван от италианското издание на Big Brother Family,
където продуцентите решават да търсят кандидати, на които липсва достатъчно смелост да вземат решение да се покажат по телевизията.

Екипи се разпращат в различни краища на страната, за да разговарят с евентуални двойки. Идеята е да бъдат обходени места, където има голямо струпване на хора – концерти, търговски центрове, заведения и други. Няколко дни по ред скаутите събират материали и информация, които след това се коментират и анализират от главните редактори на предаването.

Избират се най-интересните и визуално атрактивните двойки, а след това се свързват с подбраните, за да ги интервюират отново в градовете, където са основните кастинги.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother , Биг Брадър Фемили

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала