Актуално Други

Скарлет Йохансон в нов сериал за Apple

Добави коментар

Скарлет Йохансон ще се снима и продуцира научно-фантастичния драматичен сериал "Невеста"

Скарлет Йохансон ще се снима и продуцира научно-фантастичния драматичен сериал "Невеста", който режисьорът Себастиан Лелио прави за Apple TV + и A24. Актрисата ще се превъплъти в футуристична версия на Невеста на Франкенщайн.

 

Сериалът ще се фокусира върху жена, създадена да бъде идеална съпруга, която отхвърля създателя си и е принудена да бяга от ограниченото си съществуване, изправяйки се пред свят, който я вижда като чудовище. Именно в бягство тя открива истинската си идентичност, изненадващата си сила и силата да се преправи като свое творение.

 

Добави описание

 

Режисьор на научно-фантастичния трилър ще бъде Себастиан Лелио, носителят на „Оскар“ зад „Фантастична жена” и “Глория“. Лорън Шукер Блум и Ребека Анджело ще напишат сценария заедно с Лелио.

 

„Отдавна трябваше Невеста да излезе от сянката на мъжа си и да се покаже“, каза Йохансон. „Работейки заедно с Ребека Анджело и Лорън Шукер Блум, ние със Себастиан сме изключително развълнувани да освободим тази класическа анти-героиня и да реанимираме нейната история, за да покажем промяната, която виждаме днес. "

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Apple TV+

Warner Bros. отменя филма “Батгърл"

Дисни+ разработва адаптацията на "Ерагон"

Нов трейлър на The Lord of the Rings: The Rings of Power

​Aнимационният сериал „Първобитно“ с втори сезон в HBO Max​

Нов трейлър на The Lord of the Rings: The Rings of Power