Актуално В програмата

Скандал с Калоян тласка Лора към отчаяно решение тази седмица в "Пътят на честта" по NOVA

Добави коментар

Тази седмица в „Пътят на честта“ от понеделник до сряда от 22:00 ч. по NOVA зрителите ще станат свидетели на доста крайна и отчаяна стъпка, която Лора предприема, за да се противопостави на баща си.

Тази седмица в „Пътят на честта“ от понеделник до сряда от 22:00 ч. по NOVA зрителите ще станат свидетели на доста крайна и отчаяна стъпка, която Лора предприема, за да се противопостави на баща си. Лора и Алекс ще поставят близките си в изключително неприятна ситуация, опитвайки се да изживеят първата си любов и да докажат колко са пораснали. Липсата на майка в лицето на Анелия определено не се отразява добре на децата и Калоян се справя все по-трудно сам.

 

Предизвикателствата, през които преминават и Калоян, и главната героиня Кера, отварят болезнената тема за отглеждането на деца от самотен родител. Проблемите, пред които се изправят и двамата със сигурност няма да оставят безпристрастни зрителите и дори мнозина биха се припознали в героите от сериала.

 

Докато Стела крои планове как да отмъсти на Калоян за несподелената си любов и търси съюзници, изненадващо става свидетел и на форсмажорните обстоятелства, които прекратяват ревизията в холдинга. Въпрос на време е аферата между Камен и Мира да стане явна, заради укритите фактури и липсващи суми. Това ще постави Калоян в много неудобна ситуация, ако някой от служителите му не разкрие истината и не разобличи измамата.

 

А най-злата свекърва в България – Бонка – ще остане вярна на решението си да съсипе своята снаха Кера. Не я разколебава дори трагичната случка със Симона, която също е поставена пред тежък избор - да започне нов живот или да продължи отношенията с Димитър постарому.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Кера се сблъсква с кошмар от миналото в „Пътят на честта“

Предадено доверие в „Пътят на честта“

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“

​Дълбоко заровени тайни от миналото изплуват тази седмица в „Пътят на честта“​