Актуално Какво ще се случи...

Синем Йозтуфан - Мелда от „Незабравима" отказала дубльор в епизода, при който пада по стълбите...

Добави коментар

Синем Йозтуфан - Мелда от „Незабравима" отказала дубльор в епизода, при който пада по стълбите...

Актрисата Синем Йозтуфан

Актрисата Синем Йозтуфан, която изпълнява ролята на Мелда в „Незабравима", отказала дубльор при снимките на епизод, в който според сценария трябвало да падне по стълбите.

За да се справи сама, Синем Йозтуфан взела уроци как да падне без да си причини сериозна травма от един от най-добрите треньори по кунфу в Турция Рефик Булду. След едночасови упражнения Синем успешно заснела опасната сцена.

Актрисата Синем Йозтуфан

30-годишната Синем Йозтуфан , която като много от новите звезди в турските сериали, идва от модния подиум, била буйна глава като дете и предпочитала да рита топка с момчетата в махалата в Измир вместо да си играе с момичетата на кукли.

„Преди да стана майка бях доста лудичка, казва Синем. Правех разни неща без да мисля за себе си. Сега нещата се промениха, усещам го дори, когато шофирам. Станах по-зряла, по-разсъдлива, защото знам, че детето ми ме чака у дома”.

Синем ЙозтуфанОт 2006 г. Синем е щастливо омъжена за телевизионния журналист Ирем Канан. Те имат син на година и половина. „Бракът ми върви супер. Като прибавим и малкият Сарп, какво повече да иска човек... Щастлива женитба и бебе. Може ли да не бъда щастлива”, добавя Синем.

За героинята си в „Незабравима" – Мелда, казва, че двете нямат общи черти на характера. Единственото, по което си приличат е, че и двете са работохолички.

Синем много харесва екипа, с който снима филма и казва, че много се вълнува да играе с големи актьори като Алийе Узунатаган и Ахмет Уз, които изпълняват ролята на родителите на Мелда и с Фикрет Хакан в ролята на бащата на Харун.

Засега поради липса на време Синем е изоставила модния подиум. Не прави и планове за бъдещето, тъй като е много ангажирана с „Незабравима". Все пак мечтата ѝ е да се снима в игрален филм.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Синем Йозтуфан , Незабравима

Буура Гюлсой (Buğra Gülsoy)

Синем Йозтуфан (Sinem Öztufan)

Звездата Йозлем Йълмаз от „Незабравима” на диета… за напълняване

Йозлем Йълмаз

Фенове на Серхан Яваш го изненадаха с торта на рождения му ден