Лица За звездите

Синът на Стефан Данаилов се жени другия месец

1 коментар

Пред Гала в предаването "На кафе" Владимир Данаилов обясни, че в момента гостува на майка си в България, а в Америка с приятелката му се пречистват душевно, преди да станат семейство в началото на другия месец.

Владимир Данаилов - незаконният син на актьора Стефан Данаилов, се опитва да изгони бесовете от душата си с православни книги и спазване на постите.

Пред Гала в предаването "На кафе" той обясни, че в момента гостува на майка си в България, а в Америка с приятелката му се пречистват душевно, преди да станат семейство в началото на другия месец.

Именно бъдещата булка отворила очите на Данаилов-младши за всички лоши неща, които е правил в живота. „След разговора с нея плаках 5 часа. Тази жена е моят душевен катализатор”, вярва Владо.

Той припомни, че по време на участието си в предишното издание на БИГ брадър е псувал, говорил глупости и сега много се срамува от това.

„Вярвам в Бог, без него в душата ми е празно”, каза още синът на Стефан Данаилов.

"Човек като мен, какъвто бях преди години, няма място в рая, затова се променям. Сега скърбя, когато се отдалеча от бог, стремя се да не правя това. Греховете ми са много и дори проблемите на баща ми и смъртта на неговата съпруга взимам на мой гръб", заяви Владо Данаилов.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Владимир Данаилов , На кафе

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

Стоян Алексиев посрещна рождения си ден в дома на семейство Генадиеви