Актуално В програмата

Симона и Велислав са шестата двойка напуснала „Един за друг“

Добави коментар

Низ от забавни и емоционални моменти преживяха двойките и този уикенд в предаването „Един за друг“.

Низ от забавни и емоционални моменти преживяха двойките и този уикенд в предаването „Един за друг“. Макар силно мотивирани за победа, Симона и Велислав не бяха сред най-добрите в предизвикателствата и за втори пореден път се оказаха на дъното във временното класиране. При гласуването останалите участници предпочетоха да дадат шанс на Искра и Йордан, въпреки огромните си симпатии към веселото семейство от София. 


В съботните предизвикателства бяха тествани комуникационните умения на двойките, като Симона не успя достатъчно бързо да отгатне какво се опитва да обясни партньорът ѝ в играта на асоциации. След нея Велислав трябваше да мисли бързо, периодично потопяван под вода и стремейки се за най-кратко време да отговори на въпроси за половинката си. Само един верен отговор не достигна за спечелване на изпитанието и двойката се оказа на елиминации за втора поредна седмица. 

 

Добави описание


В неделя зрителите на NOVA бяха поканени на цели шест сватби, а главни герои в тях отново бяха двойките. Те трябваше за максимално бързо време да построят десететажна сватбена торта, да се покатерят на нея и да запазят баланс отгоре ѝ за пет секунди. За изненада на всички участници, а и на самата двойка, Пламен и Елена се справиха за рекордните две минути и четири секунди, като изпревариха дори младите спортисти Анселита и Мартин.


В това предизвикателство Симона и Велислав показаха на всички, че не само имат хъс за победа, но и наистина са един за друг. Двамата не успяха да се справят за най-кратко време и да се спасят от елиминации, но постигнаха нещо много по-важно. В името на любовта помежду им, Симона за пореден път преодоля страха си от височини, като основен фактор за това бе именно Велислав, който я подкрепяше през цялото време и ѝ вдъхваше сили.

 

Добави описание

 

„Малко ни е мъчно, че си тръгнахме от предаването, но определено с прекрасни емоции. Много сме доволни! И в най-смелите си мечти не вярвахме, че ще стигнем до там,“ споделиха Симона и Велислав виртуално в „На кафе“.


Не пропускайте да разберете пред какви нови и интригуващи предизвикателства ще се изправят останалите пет двойки и кои ще продължат към финала следващата седмица, 18 и 19 април, от 20:00 ч. само по NOVA.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Мъже говорят за жени в новия епизод на „Един за друг“

Лейля и Иван отпадат от романтичния формат „Един за друг“

Битка между любовта и страха в новия епизод на „Един за друг“

Деница и Николай се разделят с предизвикателството „Един за друг“

Екстремен шопинг в новия епизод на „Един за друг“