Актуално Търси се...

Силвестър Силвестъров в «Търси се» 21 ноември, събота, 21 ноември, по bTV

Добави коментар

Силвестър Силвестъров с предизвикателство да целуне мъж в студиото на «Търси се» тази събота, 21 ноември, по bTV
Младият и вечно търсещ нестандартни изяви актьор Силвестър Силвестъров ще бъде гост в поредното издание на шоуто „Търси се” тази събота, 21 ноември, от 11:00 часа, по bTV. Кой е истинският образ в живота на единия от Братя Мангасарян – отговор на този въпрос ще дадат най-близките му хора.

Силвестър Силвестъров

Първата среща на Силвестър ще бъде с най-добрите му приятели – актьорите Деян Донков и Филип Аврамов, с които са били заедно в един клас в НАТФИЗ, а след това и  в Народния театър. Какво носи самият Силвестър от пернишкия темперамент и как се преобразява, когато реши да ги забавлява – това ще разкрият двамата актьори с изключително чувство за хумор. „Още като запознахме с него и чухме как се казва, се спукахме от смях. Той се казва Силвестър, а баща му Джон – доста странни имена за хора от Перник”, споделят Деян и Фицата. Те ще отправят и едно изключително сложно предизвикателство към своя приятел: „Понеже той винаги ни се подиграва, че в една пиеса двамата се целуваме истински ще поискаме да си намери някое момче от студиото и да го целуне, за да види какво е”, провокират актьорите. С безприкословна готовност за тази роля ще се прежали асистентът на предаването – Таде. Дали двамата наистина ще се целунат, зрителите ще видят тази събота по bTV.

Вълнуваща ще бъде и срещата на Силвестър с режисьорката Лили Абаджиева, която е открила таланта му на театралната сцена.
„ Аз все още изпитвам тъга по близостта ни и по това, че той вече не е принадлежен на театъра”, споделя Абаджиева. Самият Силвестър ще признае, че наистина се е отказал да играе в театъра и засега не мисли да се връща.

Най-емоционална ще бъде обаче срещата на актьора с неговата съпруга - Мария Силвестър. Тя ще разкрие, че съпругът ѝ е човек, който обожава семейния уют, че е страхотен готвач и е изключително романтичен. „Не спира да ми оставя бележки навсякъде из къщата, с които ми казва колко ме обича. В забързаното ни ежедневие те ми дават страхотен заряд”, откровено споделя Мария.

За  голямото си приятелство със Силвестър ще разкаже и Кулио - друг член на Братя Мангасарян. Той ще разкрие, че творческия път на групата не е приключен, а Силвестър винаги е бил лидер в бандата. Актьорът от своя страна ще разкрие, че със Среброто имат влошени отношения: „ Между нас със Сашо имаше разногласия още докато бяхме Мангасарян. Дори когато ходехме на участие, той пътуваше с друга кола, отделно от нас”, разкрива Силвестър. От Кулио той ще получи предизвикателство да танцува като Майкъл Джексън, което е един от коронните му номера за забавление.

Да се превъплъти в ролята на балерина пък ще го накара неговата кума – режисьорката Мария Арангелова.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“