Актуално В програмата

Силна конкуренция за най-добър десерт в третата седмица на „Черешката на тортата” по NOVA

Добави коментар

Вили Марковска, Светлана Василева, Галин, Христо Запрянов и Драго Драганов изненадват зрителите с любими ястия от детството си

Вили Марковска, Светлана Василева, Галин, Христо Запрянов и Драго Драганов излизат на кулинарната сцена от 6 февруари, за да кръстосат шпаги за титлата „Домакин на седмицата“ в „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.

 

Добави описание


В понеделник главният редактор на „Плейбой“ Христо Запрянов посреща гостите си вкъщи, където ще ги изненада с позабравен десерт, приготвен с помощта на неговата тъща. Той залага на сигурното с отговарящо на уменията му в кухнята меню и няма да рискува със сложни рецепти. Не пропускайте да видите и защо шеф Манчев определя като смело решението на Ицо да поднесе гулаш като основно - точно в 20.00 ч. по NOVA.

 

Добави описание


Вили Марковска ще подготви деликатно меню във вторник. Красивата актриса смята, че всяко ястие трябва да се приготвя с много любов и желание, за да стане вкусно. Отношението ѝ към детайла ще проличи в готвенето, подредбата на масата, както и във външния вид на Вили. Шеф Манчев ще се осъмни в една от съставките в салатата, но гостите ще одобрят решението ѝ да експериментира.

 

Добави описание


В сряда поп-фолк изпълнителят Галин посреща гостите в своя дом, за да завоюва кухнята с помощта на един от най-близките му хора. Освен продукти ще му се наложи да напазарува прибори и съдове за хранене, поради липса на такива вкъщи. Той ще поднесе непретенциозни ястия, които обича да хапва и в ежедневието си, а с личното си отношение към подаръците определено ще успее да впечатли гостите си.

 

Добави описание


Светлана Василева посреща компанията в ресторант и ще разчита на помощник-готвач. Вярна на себе си, приготвя ястия, които никога преди не е готвила. Тя ще сюрпризира гостите си не само с необичайно блюда, но и с неподправен чар, различен от създадения ѝ вече образ. Ще успее ли да разбие клишето, в което са я поставили медиите, гледайте точно в 20.00 ч. в четвъртък по NOVA.

 

Добави описание


Вълшебен край на седмицата ще организира Драго Драганов в петък вечер, когато ще разтвори и душата, и вратите на дома си. Приказна циркова стая, десерт и специални изненади ще предизвикат фурор и ще върнат кулинарните авантюристи в детството им, изпълнено с игри и прекрасни спомени.


Кой ще завоюва титлата „Домакин на седмицата“ и кой ще грабне сърцата на зрителите - гледайте всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон

„Черешката на тортата“ поднася международни изкушения с много емоции

Щраусовото яйце се превръща в препятствие в „Черешката на тортата“

Тази седмица в "Чершката на тортата": Кой ще сготви най-вкусното кюфте?

„Черешката на тортата“ се завръща