Актуално В програмата

"Силиконът" - една от темите на предаването "Частът на мама"

Добави коментар

"Силиконът" - една от темите на предаването "Частът на мама". Финалистите и победителките в кампанията “1 пакет пелени = 1 ваксина”
Силиконът - една от  темите  на предаването
Вече втори месец България е част от една от най-мащабните хуманитарни кампании в света – “1 пакет пелени – 1 ваксина”, посветена на борбата с тетануса. Над 200 жени се регистрираха с желание да станат майка-посланик на добра воля и да заминат заедно с Ива Дойчинова в Кот д’Ивоар през януари 2009. Утре в предаването “Часът нас мама” зрителите ще се срещнат с 12-те финалистки и журито в състав ТВ водещата Гала, представителката на Уницеф Нела Вампорова и педиатъра Венци Везенков.

В петък, 28 ноември, ще станат ясни победителката и нейните две подгласнички в конкурса. Екипът на „Часът на мама” е подготвил още едно филмче от Централната Африканска република, където Ива Дойчинова беше на посещение като посланик на кампанията "Един пакет пелени=една ваксина".

Още една тема от петъчното предаване ще заинтригува зрителките и особено онези, чиито бебета са все още малки. Доц. Мариана Маринова, педиатър, ще даде съвети как от кърмене да се премине към първата лъжица, с кои храни, от каква възраст и как най-лесно можем да научим децата да се хранят сами.

Силиконът - една от  темите  на предаването

Първото издание на «Часът на мама» за декември ще бъде посветено на любопитната тема за силикона. Пластичният хирург д-р Михаил Скерлев, психоложката Анна-Мария Пеева и две красиви жени от армията на "силиконките" - Марияна Маринова и Цвети Разложка – ще влязат в дискусия по тази противоречива тема. Мъжката позиция по въпроса ще изразят певецът Коцето-Калки и музикантът Калин Вельов. Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Часът на мама

Мария Гроздева и дъщеря ѝ Маги в „Часът на мама”

Филип Аврамов в „Часът на мама” – петък, 2 ноември от 14:00 часа по bTV Lady

Новият сезон на „Часът на мама” – от 10 септември по bTV Lady

«Денят е прекрасен» - новото сутрешно ток шоу от септември в ефира на bTV

„Часът на мама” - 30 юли, четвъртък