Актуално Какво ще се случи...

Щуро състезание по танци преобръща отношенията в “All Inclusive”

Добави коментар

Куп забавни премеждия връхлитат любимите герои Чобанови и Сиромашки в следващия епизод на “All Inclusive” – този петък от 21:00 ч. по NOVA.

Голяма изненада ги очаква точно два дни преди Коледа – в Банско най-неочаквано пристига Евдокия (Нели Монеджикова). За ужас на Пламен (Любен Кънев), тъщата смята да остане за празниците и дори да посрещне Нова година с дъщеря си. За разлика от него обаче Евдокия е в прекрасно настроение и предлага да отпразнуват събирането на семейството със специална вечеря. Кого е довела със себе си на почивката в планината?

Елена (София Маринкова) е притеснена от пристигането на майка си в тази сложна ситуация, когато напрежението в отношенията им с Чобанови постоянно ескалира. Тя всячески се опитва да запази това в тайна, защото Евдокия е живяла известно време в Царево и не е наясно с настъпилата вражда между двете приятелски семейства. Елена обмисля да подкупи Марияна (Елена Атанасова), за да прикрият конфликта, но какво е готова да пожертва в името на мира по празниците и дали ще постигне целта си?

Приятелите по неволя Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев) са готови за нови приключения в сладкия си ергенски живот в Банско. Те се надпреварват да демонстрират колко добре се чувстват, имайки на разположение цялата си мъжка свобода. Но една съвсем нова ситуация провокира неочаквани реакции у тях и ще промени цялата им ваканция.

В хотела започва празнично състезание по танци, което Марияна и Христо (Ненчо Балабанов) са твърдо решени да спечелят. Те дават всичко от себе си, за да се представят като най-добрите танцьори, но как ще бъдат оценени? И какъв изненадващ обрат ще настъпи по време на веселото шоу, когато всички взаимоотношения в семействата се обръщат с главата надолу, ще стане ясно в новия епизод “All Inclusive” в петък.

Гледайте третия сезон на щурото семейно приключение „All Inclusive“ всеки петък от 21:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Неочаквана изненада за приятелите от „All Inclusive” на финала на сезона

Ще се разделят ли Надя и Боян в “All Inclusive“?

Чефо с трогателен рожден ден в “All Inclusive“

​Ураган от емоции очаква героите в “All Inclusive“

Коварна атака срещу връзката на Надя и Боян в “All Inclusive“