Актуално В програмата

Щраусовото яйце се превръща в препятствие в „Черешката на тортата“

Добави коментар

Фаталната жена от сериала „Братя“ Искра Донова, един от най-разпознаваемите български гласове Гергана Стоянова, атлетът Магдалена Христова, актьорът Алек Алексиев и вокалистът на група „Остава“ Свилен Ноев ще се борят за аплодисментите на зрителите тази седмица в „Черешката на тортата“.

Амбициозната задача на строгия съдник шеф Манчев за ястие с щраусово яйце обещава истинско зрелище, което ще предизвика звездните домакини и ще ги изправи в битка с екзотичния продукт.

Старт на седмицата ще даде кулинарният дебют на треньорката по лека атлетика Магдалена Христова. Спортната фурия ще вложи сърцето и душата си в подготовката на вкусно и добре обмислено меню, което ще поднесе с широка усмивка и финес. Нетипичният начин на сервиране на храната ще се погрижи за непринудения дух на вечерта, а интересните откровения на масата ще разкрият какво е общото между спорта и социалните мрежи.

Кулинарни изкушения от българската кухня, но поднесени по нетрадиционен начин, ще предложи Гергана Стоянова във вторник. Жената, с глас като визитна картичка, ще бъде въоръжена с много хумор и голяма доза самоирония, а главният герой в менюто на организираната актриса ще предизвика смесени реакции у гостите. По време на вечерята атмосферата ще бъде нажежена до червено, а специалният подарък с висок градус ще допълни доброто настроение на веселата компания.

В сряда идва ред на любимата актриса от сериала на NOVA „Братя“ – Искра Донова. Този път тя влиза в образа на кулинар, за да демонстрира своите заложби с гозби, вдъхновени от нейното семейство. Специални домашни сарми и два уникални десерта ще превърнат вечерята на Искра в пир за сетивата. Актрисата ще разкаже любопитната история за първата си магична среща със сцената, а изненадата й със специално послание ще докосне сърцата на всички.

Кулинарната надпревара продължава в четвъртък с чаровния актьор с безбрежен поглед и талант Алек Алексиев. Той ще пазарува в любими квартални магазинчета, където го очакват вкусни деликатеси, а по време на готвенето отношенията с най-новия му приятел – яйцето Сеньор ще преминат през драматични обрати. Още с влизането Алек ще предизвика физиката на гостите си, а след това ще се погрижи усмивките да не слизат от лицата им.

В петък фронтменът на „Остава“ Свилен Ноев ще докосне душите на компанията с рок музика и вкусна храна. Няколко недоразумения ще заплашат вечерята, но той ще се изправи срещу тях, демонстрирайки истинско хладнокръвие и непоколебимост. Рок вечерта ще премине под мотото на забавни музикални истории от репертоара на Свилен и отговор на въпроса колко малко е необходимо, за да превърнеш гостите си в истински фенове.

Кой ще се справи най-добре в приготвянето на щраусовото яйце и чия вечеря ще събере най-много точки – гледайте в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон

„Черешката на тортата“ поднася международни изкушения с много емоции

Тази седмица в "Чершката на тортата": Кой ще сготви най-вкусното кюфте?

„Черешката на тортата“ се завръща

Тази седмица в „Черешката на тортата“ остава без прибори за хранене