ТВ анонси AXN

Щети - втори сезон

Добави коментар

AXN започва излъчване на втория сезон на хитовия драматичен сериал „Щети”, с участието на Глен Клоуз, Роуз Бърн, Тейт Донован, Тимъти Олифант и Тед Дансън.
Щети - втори сезонГЛЕН КЛОУЗ и РОУЗ БЪРН във втория сезон на хитовия драматичен сериал

От 4 октомври 2010 г., всеки понеделник от 21:00, AXN започва излъчване на втория сезон на хитовия драматичен сериал „Щети”, с участието на Глен Клоуз, Роуз Бърн, Тейт Донован, Тимъти Олифант  и Тед Дансън.


Носител на четири награди „Еми” и една статуетка „Златен Глобус”, сериалът „Щети” е вълнуващ трилър, за нюйоркската съдебна система, където залогът е огромен и място за компромиси няма.

„Щети” проследява турбулентния живот на високоуважаваната, безскрупулна адвокатка Пати Хюз (Глен Клоуз) и нейното умно и амбициозно протеже Елън Парсънс (Роуз Бърн).
Щети - втори сезон
В първия сезон току що завършилата право с отличие Елън Парсънс, наета от водещата адвокатска кантора „Хюз и Съдружници”, беше ангажирана с важното дело срещу Артър Фробишър (Тед Дансън), милиардер, който бе обвинен в нелегални продажби на акции, които са спасили състоянието му, но са довели до фалит служителите му. Пати Хюс беше твърдо решена на всяка цена да спечели това дело, като за целта използва всички средствата и методите, както позволени, така и забранени. Умната, но на моменти наивна Елън, бързо осъзна какво означава да се печели на всяка цена, та дори това да коства нечий живот.

Щети - втори сезон
Във втория сезон, след безпрецедентната си победа над милиардера Артър Фробишър, Пати Хюз поставя правната система в краката си. Точно когато обмисля следващия си ход, в живота на Пати се завръща един мъж от мистериозното ѝ минало - Даниел Пърсел (Уилям Хърт), който въвлича Хюз в сложно ново юридическо предизвикателство. То започва с молба, отправена към Пати от съдебния експерт Даниел Пърсел, за помощ в дело срещу голяма енергийна компания, която изхвърля токсични отпадъци в природната среда, преминава към дело, в което Пърсел е обвинен в убийството на жена и ескалира до най-високо ниво, след като Пати открива огромна правителствена конспирация.
Щети - втори сезон
В същото време, опитвайки се да преодолее загубата на убития ѝ годеник,  Елън Парсънс концентрира всичките си усилия да направи така, че тези, които смята за виновни, да си платят. Това са Артър Фробишър и Пати Хюс. Поради това Елън се съгласява да съдейства на ФБР, като играе ролята на информатор при разследване, което цели да разкрие нечестните методи, с които си служи Пати и кантората й. Но след появата на Даниел Пърсел и юридическите казуси, които донася със себе си, Елън разбира, че ситуацията е по-дълбока и сложна, отколкото е предполагала. Докато различните играчи играят по и извън правилата, за да отърват кожата си, дори за сметка на приятелите си, Елън навлиза все по-навътре в капана на верността, където доверието не е ценна стока и абсолютно всичко може да бъде жертвано за спечелването на едно дело.

Щети - втори сезонКлоуз, която спечели „Златен Глобус” и „Еми” за участието си в този сериал споделя, че проучването на ролята на Пати Хюз е било изключително преживяване, тъй като това и е дало шанс да се срещне с много жени, за които се смята, че са на върха в професиите си; сред тях е била дори прокурорката, която преследва Осама Бин Ладен.

Като се връща към момента, в който са и предложили главната роля в „Щети”, Глен Клоуз споделя: „Бях привлечена от проблемите, които сериалът засяга, а именно войната между половете. Мисля че, на жените с власт се гледа много по-различно, отколкото на мъжете. Понеже мъжете са на власт векове наред, някои хора все още смятат, че е унизително да приемат заповеди от жени.”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Щети

"Любовта хапе" е новият премиерен сериал, който Нова ТВ ще завърти