Актуално Какво ще се случи...

Ще се разделят ли Надя и Боян в “All Inclusive“?

Добави коментар

Изненадващото разкритие на Марияна (Елена Атанасова), която запечатва в снимка прегръдката на Боян (Димитър Живков) с красива непозната, се превръща в провокация за семейство Чобанови в следващия епизод на “All Inclusive”.

Христо (Ненчо Балабанов) подозира изневяра и е готов на саморазправа с новия приятел на дъщеря си, когото родителите така и не успяват да приемат. Марияна овладява гнева на своя мъж, но не може да търпи някой да унижава детето й и веднага информира Надя (Йоанна Начева) за видяното на плажа предната вечер. Влюбеното момиче отказва да повярва, че Боян е способен да я измами, но съмненията постепенно се засилват, а странните обстоятелства се трупат едно след друго. Коя всъщност е мистериозната красавица, какво общо има с него и може ли неприятната ситуация да раздели Надя и Боян?

Получил потвърждение за чувствата на своята любима и то пред всички, Парушев (Петър Калчев) не е само удовлетворен, но и се чувства на седмото небе от щастие. Демонстрацията на Марина (Яна Огнянова) дори обезоръжава най-големия й противник Емил (Явор Борисов). Емо вече няма какво да каже, но вътрешно продължава да счита, че хитрата блондинка използва неговия наивен приятел, за да се докопа до бар „Виктория“. Внезапно, обаче, наяве излиза секретна информация, която променя гледните точки на двете страни и преобръща действието. Каква е тя и как ще промени чувствата на влюбените?

Очарователната Лили (Елена Василева) слага край на щурото съревнование между Пламен (Любен Кънев) и Явор (Юлиян Малинов). Тя разбира, че двамата се познават от много години и конфликтът помежду им е започнал заради красивата съпруга на Сиромашки – Елена (София Маринкова). Този факт никак не ласкае Лили, защото осъзнава, че съперниците реално не се състезават за нея, а просто си правят напук заради стари пререкания. До същия извод стигат и мъжете, които вече са наясно, че споровете им никога не са водили до нищо добро. Но готови ли са да загърбят реванша веднъж завинаги и да прекратят безсмислената си война?

Като честен рибар, Чефо (Любомир Бъчваров) приема много лично информацията за незаконния улов на калкан, който се случва под носа на всички на северното Черноморие. Откритието на детската банда за бракониерите го провокира и той се чувства длъжен да заеме позиция, защото за него подобна дейност е недопустима. По тази причина Чефо решава да вземе нещата в свои ръце и започва собствено разследване по случая, с цел да изобличи престъпниците. Каква стратегия е намислил, за да заложи капан на бракониерите и ще успее ли да осъществи плана си?

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Женска сила и трогателен финал в „All Inclusive”

Неочаквано приятелство се заражда в „All Inclusive”

Капан за кметове в „All Inclusive”

Песни, любов и изненади в „All Inclusive”

Надя стига до крайност в „All Inclusive”