Актуално В програмата

Ще оцелеят ли Михаела и Ивайло в Hell’s Kitchen България?

Добави коментар

Емоции под налягане ще изобилстват тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България.

Емоции под налягане ще изобилстват тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA. Зрителите на горещото кулинарно състезание ще видят двама от топ готвачите на шеф Виктор Ангелов обладани от амбиция, хъс за победа и неустоимо желание да докажат, че заслужават да са сред най-добрите в Hell’s Kitchen България. Провалът и на двамата в кулинарния дуел помежду им ги сгромоляса от високо и като че ли загубиха самообладание. Ще успеят ли Михаела и Ивайло да защитят куртките си и да си върнат уважението на отбора или ще се поддат на паниката и страха, че са се провалили? Ще ги подкрепят ли сини и червени или ще обединят усилия в елиминирането на най-слабите звена според тях в двете кухни, които се оказват основната пречка пред успешното им отборно представяне? Отговорите на тези въпроси в новия епизод на Hell’s Kitchen България тази вечер по NOVA.

 

Добави описание

 

Топ готвачите в синята кухня болезнено ще научат урока си, че най-големият грях в Hell’s Kitchen България е разхищението на храна. Порицание от шеф Виктор Ангелов за невижданата постъпка ще разклати сериозно увереността и самочувствието на професионалистите. Възмутителната случката ще извади Ивайло от обувките и ще налее допълнително масло в огъня на напрежението. Оставането му в Hell’s Kitchen България е заложено на карта и той трябва да покаже, че може да е лидер на момчета, притежава бърз ум и реакция, както и умения по комуникация. Ще успее ли ще разберем скоро.

 

Добави описаниеПри червените на Михаела ще ѝ се наложи да се справя с обикновената женска сприхавост наред с необходимостта от желязна ръка, която да ръководи жените към успешното изпъление на поръчките. Задача с повишена трудност за момичето на татко, но дали това допълнително ще я мотивира за успех или ще я стресира максимално?

 

Тази вечер напрежението ще е водещо в Hell’s Kitchen България, а двата отбора ще се изправени пред още по-безкомромисния шеф Виктор Ангелов. Дали сини и червени ще подкрепят Михаела и Ивайло, които ще се борят до край за своето оцеляване в кухнята или ще надделее отново разрушителното его? Кой ще си тръгне окончателно от Кухнята на Ада и кой ще вбеси трайно шеф Виктор Ангелов? Какви ще са последиците за деветимата претенденти за голямата награда от 100 хиляди лева ще разберем от 21:00 часа в новия епизод на Hell’s Kitchen България по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Валентина е новият шампион на Hell’s Kitchen България

Мариела си тръгна от Hell’s Kitchen България завинаги

Семейство Делчеви напусна Hell’s Kitchen България

Артур се сбогува с куртката си в Hell’s Kitchen България

Hell’s Kitchen България приключи за Анелия