Актуално В програмата

Шокиращи тайни и разкрития от миналото тази седмица в „Пътят на честта“

Добави коментар

Дълбоко скрити тайни и разкрития от миналото са на път да променят завинаги отношенията между някои от героите в новите епизоди на „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA.

© Красена Ангелова / NOVA

След трогателния сватбен подарък-изненада от Киро, Жаки е убедена, че трябва да отмъсти за смъртта на съпруга си и с всеки изминал ден тъгата й се превръща в гняв. Ще успее ли вдовицата да открие ново оръжие, с което да накаже виновниците и докъде е готова да стигне в стремежа си да раздаде справедливост?

Тайни от миналото ще помрачат старта на по-щастливия живот, за който Кера и Калоян мечтаят. Бизнесменът ще получи неприятна новина за покойния си партньор в холдинга, а ситуацията с децата му ще бъде повече от обтегната след новината за развода. Междувременно Кера ще се изправи пред неизвестността на миналото. Сигурна, че може да открие следа, която да я отведе до биологичното й семейство, тя се осмелява да потърси истината. Ще успее ли Кера да научи нещо ново за произхода си и какви предизвикателства още очакват двамата влюбени?

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
© Красена Ангелова / NOVA

След изненадващата поява на партньора на Киро Християнина от Южна Африка, мистериозният Стивън ще продължи да прави опити да се сприятели с Жаки. Той е сигурен, че двамата могат успешно да продължат бизнеса с диаманти. По какъв начин ще опита Стивън да спечели доверието на Жаки и има ли шанс тя да допусне в близкото си обкръжение напълно непознат човек?

Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта

Задкулисни схеми изострят отношенията в „Пътят на честта“

Тъмни сделки излизат наяве в „Пътят на честта“

„Пътят на честта“ - какво ще се случи тази седмица?

​„Пътят на честта“ се завръща с ураган от емоции и неочаквани събития по NOVA​

Есенният телевизионен сезон на NOVA – по-богат и разнообразен от всякога