Актуално В програмата

Шокираща тайна преобръща живота на семействата в „All Inclusive“

Добави коментар

Нова порция забавни ситуации, смях и положителна енергия предстои с петия епизод на „All Inclusive“

Нова порция забавни ситуации, смях и положителна енергия предстои с петия епизод на „All Inclusive“ този петък (20 март) от 21:00 ч. в ефира на NOVA. Въпреки извънредната ситуация в страната, зрителите ще се пренесат на родното Черноморие с лятното настроение на семействата Сиромашки и Чобанови. Ваканцията на двойките ще бъде буквално преобърната от пристигането на красива дама в комплекса. Памела (Теди Цветкова) минава всякакви граници и въвлича Христо (Ненчо Балабанов) в много опасни игрички. Той се опитва да овладее положението, но го връхлита цяла буря от изключително забавни перипетии. Ще успее ли Христо да се справи с напечената ситуация, преди Марияна (Елена Атанасова) да е научила за проблема или животът му ще се провали с гръм и трясък заради предишни прегрешения?

 

Добави описание

 

Гръмотевиците при Чобанови неминуемо подпалват и семейния живот на Сиромашки. Пламен (Любен Кънев) е възмутен от създалото се напрежение, но като най-добър приятел на Христо, се опитва да помогне. Благородството му, обаче, се обръща срещу самия него и заплашва собствения му брак с Елена (София Маринкова). Положението става все по-комично и заплетено, а Пламен търси обратно подкрепата на Христо. Въпрос на часове и минути е бомбата да гръмне.

 

Добави описание

 

В общия трагикомичен водовъртеж неволно се включва и тъщата Евдокия (Нели Монеджикова). Властната дама е очарована от новия си приятел Герхард (Димитър Баненкин) и иска да му покаже доверието си, като го запознае със своето семейство. В кулминацията на изискана вечеря за годишнината на Чобанови, пристига местният рибар бай Чефо (Любомир Бъчваров) и най-неочаквано разкрива огромна тайна, която преобръща взаимоотношенията между гостите на празника.

 

Добави описание

 

Кутията на Пандора е отворена и всеки един от приятелите предстои да направи шокиращи разкрития за своите най-близки хора. Дали компанията ще оцелее след толкова голям обрат – предстои да видим в един от най-забавните епизоди на „All Inclusive“, този петък от 21:00 ч. по NOVA. 
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Неочаквана изненада за приятелите от „All Inclusive” на финала на сезона

Ще се разделят ли Надя и Боян в “All Inclusive“?

Чефо с трогателен рожден ден в “All Inclusive“

​Ураган от емоции очаква героите в “All Inclusive“

Коварна атака срещу връзката на Надя и Боян в “All Inclusive“