Актуално В програмата

Ще остане ли жив Радо Андреев в „Братя“

Добави коментар

Напрежението в лагера на Андреев заплашва да ескалира в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA.

При сблъсъка с Акарди, Радо успява да го надвие с помощта на Никсън, който се появява в точния момент. Сандо, обаче, не желае да остави нещата така и убеждава брат си, че Андреев е предател и трябва да решат проблема с него като му изпратят снайперист. Примката около Радо допълнително ще се затегне и след срещата с арабския бизнесмен Карим Халаф Златния. Новият тайнствен съдружник ще бъде недоволен от развоя на събитията и ще отправи сериозни заплахи към Андреев. Ще може ли да се справи с тежките изпитания или няма да успее да излезе невредим от клопката на вечния си опонент Акарди?

Поли продължава със смелите си опити да разкрие задкулисните схеми на Йосифова, като си е наумила да разбере с какво точно се занимават момичетата от почистващата й фирма. Тя отново посещава офиса на „Детонал“ вместо Ема и се надява да открие нужните насоки, за да си навърже нещата и да стигне до истината. Но в офиса на Денис Топал момичето ще попадне на още по-голяма изненада, която я поставя в извънредно опасно положение.

Още със заминаването на Нели, Гергана е под огромен стрес. Тя за първи път в своя живот се сблъсква с трудностите, свързани с отглеждането на дете, защото до този момент е разчитала за това на майка си. Грижата за 8-годишната Сара се оказва истинско предизвикателство за Гери и нейната неопитност в отношенията с дъщеря й. Необмислено действие дори заплашва живота на момиченцето, а младата майка е в шок и не знае какво трябва да направи. Ще намери ли сили да се справи с опасната ситуация?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Братя

Шокиращи новини нажежават обстановката в „Братя“

Жив ли е Симо след трагичния инцидент в „Братя“?

Кървав атентат преобръща събитията в „Братя“

Животът на отвлечените Гергана и Сара виси на косъм в “Братя“

Топал и Акарди със свръхрискова операция в „Братя“