Актуално Други

Ще бъде ли Черната вдовица в „Hawkeye“

Добави коментар

Според слуховете Флорънс Пю, която участва в “Черната вдовица”, ще се появи в „Hawkeye“ по Disney +

Пю влиза в ролята на Йелена Белова в „Черна вдовица“, колега убиец и дългогодишен приятел на Наташа Романоф (Скарлет Йохансон). Йелена Белова е обучавана заедно с Наташа да бъде Черна вдовица. Смята се, че Наташа ще предаде щафетата на Йелена във филма през 2021, като я направи част от бъдещи филми и сериали във вселената на Марвел.

Текст от potv.bg

Според The Direct, Йелена Белова на Пю се присъединява към поредицата на Disney + - „Hawkeye“ . Детайлите са оскъдни за това какво точно ще бъде ролята на Йелена във сюжета. С потенциалното появяване на Клинт Бартън в Черната вдовица, вратата е отворена двамата да се срещнат преди появата ѝ в сериала.

Текст от potv.bg

„Hawkeye“ ще се фокусира върху Клинт Бартън (Джереми Ренър), докато тренира Кейт Бишъп, неговия заместник. Говореше се за Хейли Стайнфелд е била избрана за ролята на Бишъп преди месеци, но Marvel все още отказва да потвърди или отрече каквото и да било, а самата актриса мълчи по въпроса.

Графикът за развитието на „Hawkeye“ не беше пощаден от пандемията. Първоначално трябваше да започне снимките през лятото на 2020 и Marvel точно беше намерил режисьорите за сериала. Но това беше през юли и оттогава няма много, много новини. Но наскоро, Ренър публикува тренировките си за сериала, давайки сигнал на феновете, че снимките най-накрая може да започнат скоро. Според слуховете „Hawkeye“ официално ще започне снимки в много началото на декември.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hawkeye , Disney + , Дисни+ , Стрийминг

Фийби Динивър няма да се върне за третия сезон на Бриджъртън

“Пърси Джаксън и боговете на Олимп” намери своите Зевс и Посейдон

HBO Max спира "Клюкарката" след два сезона

Mayor Of Kingstown – Втори сезон наличен от 30-и януари, само в SkyShowtime

Оригинален комедиен сериал Funny Woman от 10 февруари в Skyshowtime