ТВ анонси bTV

Шести сезон на „Анатомията на Грей”

Добави коментар

Превърналият се в хит сериал по целия свят „Анатомията на Грей” се завръща по bTV с шести сезон от 14 юни, всеки делничен ден от 00:00 часа.
Превърналият се в хит сериал по целия свят „Анатомията на Грей” се завръща по bTV с шести сезон от 14 юни, всеки делничен ден от 00:00 часа. След сливането на болница „Сиатъл Грейс” с „Мърси Уест”, нова група специализанти се присъединяват към вече познатите лекари.

Шести сезон на „Анатомията на Грей”

Ново попълнение в лицето на д-р Теди Олтмън ще се окаже стар другар на д-р Оуен Хънт от Ирак. Отминалите искри между тях дразнят Кристина Янг, но тя е впечатлена от хирургичните умения на д-р Олтмън. Раздвоението на Кристина е дали да остане със своя любим или да продължи кариерата си под покровителството на една от най-големите специалистки по кардиохирургия, когато Теди поставя ултиматум – специализацията или любовта с Оуен.

Шести сезон на „Анатомията на Грей”

Изи Стивънс най-после се е преборила с рака и решава да се върне на работа в болницата. Но нищо няма да е както преди и д-р Стивънс ще трябва да избере дали да остане в Сиатъл при съпруга си или да замине далеч от спомена за болестта ѝ на нова работа.

Шефът на хирургията д-р Уебър се завръща към стар свои навик – алкохолизма. Единствената, която научава за пристрастеността му е Мередит, но дълго време тя го прикрива. Докато Дерек не научва…

Шести сезон на „Анатомията на Грей”

Какви други емоционални премеждия и професионални предизвикателства очакват лекарите от болница „Сиатъл Грейс” в шестия сезон на „Анатомията на Грей”, зрителите на bTV ще имат възможност да научат от 14 юни, всеки делничен ден от 00:00 часа. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Анатомията на Грей

Патрик Демпси напусна сериала ”Анатомията на Грей”

Патрик Демпси в още 2 сезона в "Анатомията на Грей"

Четвъртият сезон на „Анатомията на Грей” тръгва по bTV сряда, 11 февруари в 21.00 часа