Актуално В програмата

Шест вечери с Арнолд Шварценегер по bTV Action

Добави коментар

Арни маратонът започва с „Хищникът“ и приключва с два от най-новите филми с негово участие, от 16 до 21 май, всяка вечер от 22:00 ч.

Арнолд Шварценегер е бил първият избор на продуцентите за главната роля в „Умирай трудно“. Актьорът-културист обаче отказал ролята и тя била дадена на Брус Уилис.

 

Добави описание

 

Арни е рекордьор по номинации за „Златна малинка“, но и има две награди „Златен глобус“. Част от режима му е секс по пет пъти на ден. Лежал е в затвора,  защото бяга от армията, за да участва във фитнес  конкурс. Печелил е Мистър Вселена 4 пъти, а седем пъти е носител на титлата Мистър Олимпия (1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975 и 1980).

 

Добави описание

 

Пристига в САЩ през 1968 г. на 21-годишна възраст. Когато, 33 години по-късно, става губернатор на Калифорния, отказва заплатата от 187 000 долара, защото била „дребна сума“, заявява, че за него е чест да служи на държавата. Като културист носи прякора „Австрийският дъб“, а докато е в политиката, го наричат „Губернаторът“, по аналогия с най-известния му филм – „Терминаторът“.

 

Добави описание

 

bTV Action предлага на своите зрители шест от най-силните филми с участието на Арнолд Шварценегер, всяка вечер от 22:00 ч., от 16 до 21 май. Арни маратонът започва с „Хищникът“, където екип командоси, предвождани от майор Дъч Шафер (Шварценегер), е изпратен на спасителна мисия в Южноамериканската джунгла. Поводът – откриването на оцелели от разбил се хеликоптер. Скоро се оказва, че „спасителната” мисия всъщност има съвсем друга цел, но измамата бързо минава на заден план. Оказва се, че в джунглата се крие нещо много по-страшно от обичайните заплахи.

 

Добави описание

 

На 17 май е мощният трилър „Косвени жертви“, където героят на Арнолд Шварценегер е пожарникар в Лос Анжелис, тръгващ по следите на неуловим терорист. „Заличителят“, в който Арни си партнира с фаталната Ванеса Уилямс, е в четвъртък, а в петък е „Невъзможно бягство“ – там Арни е в ролята на тайнствен затворник, който прави всичко възможно да възпре „съквартирантите“ си от това да се обърнат един срещу друг.

 

Добави описание

 

През уикенда bTV Action  ще излъчи два от най-новите филми с участието на Арнолд Шварценегер, снимани през 2014 г. В събота е „Непобедимите 3“, а в неделя – „Саботаж“.
 

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Арнолд Шварценегер

Арнолд Шварценегер ще участва в първия си сериал

Арнолд Шварценегер си замина с благодарности от България