Сериали Риалити

Шеметна надпревара

Добави коментар

"Шеметна надпревара” е уникално риалити състезание, което изпраща на сериозно изпитание 12 двойки – всички обвързани по някакъв начин помежду си.
THE AMAZING RACE, 2001,САЩ (12 сезона)

Премиерна дата на 1 сезон - 5 септември 2001

Награден фонд: $1,000,000


"Шеметна надпревара” е уникално риалити състезание, което изпраща на сериозно изпитание 12 двойки – всички обвързани по някакъв начин помежду си, на шеметно надбягване на територията на цялата Земя в продължение на месец.

Отборите нямат никаква представа накъде трябва да потеглят и на какви изпитания ще попаднат, докато преследват крайната цел.

Всичко с което разполагат е ограниченото количество джобни, с които трябва да покрият всичките си разходи от началото до края на надпреварата, с изключение само на самолетните билети – единствения разход за който не трябва да мислят. Ключът към следващата им задача лежи в жълт плик може би на хиляди километри от отправната точка. Който пристигне последен отпада.
  • Риалити програмата е отличена с общо 7 награди „Еми” 2003-2006 в категории като „Най-добра риалити програма”, „Най-добра кинематография на риалити програма".
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шеметна надпревара

Шеметна надпревара

Шеметна надпревара XI от 12 юли, всяка събота двойни епизоди