Актуално В програмата

Шеф Манчев превръща в кулинарна звезда ресторанта на продуцента на БГ звезди

Добави коментар

Шеф Манчев превръща ресторанта на продуцента на музикалните БГ звезди – Наско Янкулов, в кулинарна звезда

Шеф Манчев превръща в кулинарна звезда ресторанта на продуцента на БГ звездиПоявата на кулинарния експерт в романтичното морско заведение „La Vita“ предизвиква истинска буря в „Кошмари в кухнята“ на 9 май от 21.00 ч. по NOVA

Ресторантът на музикалния продуцент Атанас Янкулов ще стане сцена на сълзи, конфликти и неочаквани обрати в новия епизод на „Кошмари в кухнята“ на 9 май от 21.00 ч. по NOVA.

Заведението се намира в романтичния Ахтопол, където морето е каквото го помним от детските си години – чисто и незастроено. Когато Наско за първи път вижда мястото, разбира какво означава любов от пръв поглед за мъж на средна възраст. Решението му да отвори заведение е напълно емоционално. Той и съпругата му Вихра не жалят сили и инвестиции, както в интериора, така и в оборудването на кухнята.

В Ахтопол никога не е имало нощно заведение. Наско успява да докара най-големите български звезди в градчето и да създаде истински музикални изживявания за жителите и гостите му. Проблемът е, че заведението работи само през лятото и ако няма музикални събития, ресторантът не се пълни.

Ред е на шеф Манчев да провери дали може да накара „La Vita“ да запее. Но още преди да стъпи в кухнята, ще се натъкне на менюта, написани на ръка, в които половината ястия не са налични. Готвачът е болен, барманът влиза в кухнята, сервитьор застава на бара, а сервитьорката избухва в сълзи заради объркана поръчка. Само неповторимото посрещане, организирано за него с романтична маса на морския бряг и слънчевия залез като фон, успява да овладее страстите.

Не пропускайте да гледате „Кошмари в кухнята“ във вторник, 9 май, от 21.00 ч. по NOVA, за да разберете как принтер за 200 лв. може да помогне на един ресторант и каква организация в кухнята на собственото си заведение в „Свети Влас“ е направил шеф Манчев на база 26-годишния си опит в ресторантьорския и кулинарен бизнес.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кошмари в кухнята

Шеф Манчев на ръба на нервна криза в последния за сезона епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев попада в арт ресторант с комично меню в „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев изправен пред собственик със самочувствие и готвачи без право на мнение в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Емоциите взимат връх в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев с двойно по-тежка мисия - спасяването на един ресторант и на едно семейство в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

В програмата: