Актуално В програмата

Шеф Манчев обявява ледена епоха в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Добави коментар

Този петък в епизода на „Кошмари в кухнята“ нервите на шеф Манчев са опънати до краен предел в ресторант във Видин, който предлага екзотични ястия директно от фризера.

Този петък в епизода на „Кошмари в кухнята“ нервите на шеф Манчев са опънати до краен предел в ресторант във Видин, който предлага екзотични ястия директно от фризера. Каква е причината за емоционалните сблъсъци зад печката, проследете в новия епизод на предаването от 21.00 ч. само по NOVA.


Александър и Сашка са партньори в латино танците и в бизнеса. Двамата са собственици на „Кадифе – bar & dinner”. Визията им за развитие на ресторанта се простира от модерния интериор до екзотичните ястия в менюто, които преминават от класическа италианска пица, през сръбска скара и стигат до Далечния изток с японско суши.


Екстравагантен главен готвач с неповтарящи се презентации на класически рецепти, липса на отношение към продуктите, компромиси с качеството на храната, разпилян персонал – това са само малка част от причините, поради които собствениците на ресторанта търсят помощта на шеф Манчев.

 

С кого ще кръстоса шпаги в кухнята шеф Манчев? Как кулинарният експерт ще разтопи леда в заведението и какви промени ще настъпят в менюто - не пропускайте да видите този петък от 21.00 ч. само по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кошмари в кухнята

Шеф Манчев на ръба на нервна криза в последния за сезона епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев попада в арт ресторант с комично меню в „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев изправен пред собственик със самочувствие и готвачи без право на мнение в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Емоциите взимат връх в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев с двойно по-тежка мисия - спасяването на един ресторант и на едно семейство в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

В програмата: