Актуално В програмата

Шеф Ангелов тества умението на участниците в Hell’s Kitchen България да разпознават продукти

Добави коментар

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, професионалистите ще се изправят пред предизвикателство за разпознаване на вкусове.

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, професионалистите ще се изправят пред предизвикателство за разпознаване на вкусове. Вечерната резервация отново ще ги постави на ръба на възможностите им, а в края на епизода ще разберем кой участник ще се изправи в кулинарен дуел срещу Гичка утре.

 

Добави описание


Класическо предизвикателство за разпознаване на продукти ще постави шеф Ангелов на професионалистите в Hell’s Kitchen България. Всеки отбор ще трябва да се групира по двойки, а всяка двойка – да опита surf and turf чиния и да определи двата протеина в нея – месо и морски дар. След дегустацията, двойките ще трябва да открият двата продукта в суров вариант и да ги поставят на специална масичка, а бързината ще има решаващо значение в това предизвикателство. По-бързият отбор ще се отдаде на истинско забавление с кънки на лед, а загубилите ще трябва да изгладят всички покривки и салфетки в салона на ресторанта, както и да го изчистят до блясък за предстоящата вечеря.


След като шеф Ангелов избра да номинира Гичка тази седмица, тя ще се върне в общежитието много разстроена. „Принцесата на Hell’s Kitchen”, както самият Виктор я нарече, ще се зарече да саботира работата на отбора, но дали ще изпълни заканата си, предстои да разберем.

 

Добави описание


Вечерната резервация ще стартира с обилно количество поръчки и към двата отбора, което ще предизвика известен хаос в кухните. Системни грешки няма да липсват и при сините, и при червените, но единият отбор ще успее да се мобилизира и да завърши вечерята в напрегнатата обстановка на професионалната кухня. Кой тийм ще се справи по-добре с вечерната резервация и кой професионалист ще се изправи срещу Гичка в кулинарен дуел утре вечер, ще разберем днес от 21:00 часа по NOVA.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Реджеп е големият победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България

„Италинското острие“ Реджеп срещу „доброто момче“ Атанас - на финалa на Hell’s Kitchen България

Цветомир, Реджеп и Атанас - в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България

Още един ще си тръгне тази вечер от Hell’s Kitchen България

Недялка напусна Hell’s Kitchen България