Сериали Eкшън

Агент X | Agent X

Добави коментар

Eкшън и драма има в премиерния за България сериал „Агент Х“

Eкшън и драма има в премиерния за България сериал „Агент Х“, който започва на 27 февруари по bTV Action и ще се излъчва всеки делничен ден в 20:00 ч.

 

Добави описание

Епизодите, заснети на територията на Ванкувър (Канада), разказват историята за Натали Маккаби, вицепрезидент на САЩ, която по време на своето управление се запознава с неподозираната страна на властта.

 

Добави описание

 

Главната героиня, съпруга на американски сенатор, се оказва в напрегната и ужасна ситуация, след като съпругът ѝ умира. Натали чувства, че в това има нещо нередно и е нужно да вземе властта в свои ръце. Кандидатурата ѝ за вицепрезидент е успешна и тя става първата жена, заела високия политически пост.

 

Добави описание

 

Междувременно, Натали научава, че в конституцията съществува специална точка, която гарантира присъствието на специален агент при наличие на държавна криза. Съдбата я събира с агент Х – Джон Кейс, изигран от Джеф Хефнър (познат от мегапродукцията „Интерстелар”). Едва встъпила в длъжност, тя вече среща редица сложни ситуации и заплетени случаи, в които агент Х се притичва на помощ.

 

Добави описание


В ролята на Натали е Шарън Стоун, чиято брилянтна актьорска игра въвлича зрителите в дълбоките дебри на правителствените тайни. Това е първото участие в телевизионен сериал на Шарън Стоун, известна с класики като „Първичен инстинкт” (1992), „Казино” (1995) и „Зов за завръщане” (1990). Носителката на „Златен глобус“ и „Еми” показва впечатляваща игра и внася истински устрем и решителност в своята героиня.

 

Добави описание

 

Останалите роли са разпределени между Джейми Шеридан (Едуин Стантън), Джон Ши (президента Томъс Екхарт) и Майк Колтер (Майлс Латем).

 

Добави описание

 

„Агент Х“ е създаден от Уилям Блейк Херън, известен със „Самоличността на Борн”(2002) и комедията „Пичове за пример” (2008). Изпълнителен продуцент е номинираният за „Златен глобус“ Армян Бърнстайн.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Агент Х